Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitka

Poruka Nataše Janjić suprugu: Da se uvijek ovako gledamo, da se nikad ne izgubimo

Foto: Instagram
1/7
14.10.2020.
u 18:27

Glumica i ortoped zaljubili su se prije tri godine, a krajem 2018. godine tajno su se vjenčali i ubrzo su objavili i da čekaju prinovu. Sin Toni rodio im se u veljači 2019. godine, a ove godine njihove obitelj dobila je i novog člana - kći Kaju

Glumica Nataša Janjić Medančić čestitala je svom suprugu Nenadu rođendan i na društvenim mrežama i poželjela mu je ovo: Danas moj čovjek slavi 37. Da mi uvijek budeš nasmijan, sretan i zdrav, da putuješ po svijetu baš kako voliš. Da ti se sve želje ispune. Da se uvijek ovako gledamo, da se nikad ne izgubimo, a ako to i bude, neka bude samo zato da bi se ponovno našli i voljeli još više! Sretan ti tvoj dan, ljubavi.

Glumica i ortoped zaljubili su se prije tri godine, a krajem 2018. godine tajno su se vjenčali i ubrzo su objavili i da čekaju prinovu. Sin Toni rodio im se u veljači 2019. godine, a ove godine njihove obitelj dobila je i novog člana - kći Kaju. - To je najzahtjevnija i najvažnija uloga u mom životu. Ako sam ikad mislila da sam umorna, da sam prebukirana terminima, obavezama i naporima, ovo je, pak, najveći umor, prebukiranost, obveza i napor, ali najslađi, najviše isplativ i najsmisleniji - napisala je glumica o majčinstvu nakon što je rodila sina Tonija. 

Ključne riječi

Komentara 2

BL
bluescreen
19:02 14.10.2020.

dajem im 6 mjeseci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije