Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
majmunska posla

Popularnom reperu prijeti šest mjeseci zatvora zbog kućnog ljubimca

Chris Brown
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
02.01.2019.
u 08:00

Njegov majmunčić, kapuciner Fiji, zadao mu je problem nakon što je pjevač objavio video na kojem se njegova trogodišnja kći Royalty igra s egzotičnim ljubimcem

Chris Brown opet ima problema sa zakonom, no ovog puta zbog puno benignije stvari nego što inače "posjećuje" policiju - zbog nedozvoljenog držanja malog kapucinera. 

Pjevač je, naime, pod istragom zbog posjedovanja majmuna bez dozvole. Možda zvuči banalno, ali Brown može dobiti maksimalnu kaznu od čak šest mjeseci zatvora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli CHRIS BROWN (@chrisbrownofficial)

Njegov majmunčić, kapuciner Fiji, zadao mu je problem nakon što je pjevač objavio video na kojem se njegova trogodišnja kći Royalty igra s egzotičnim ljubimcem. Iako bi divlja životinja mogla predstavljati rizik za dijete, Chris je poručio obožavateljima da se ne moraju brinuti. 

Budući da nema dozvolu za životinju, vlasti su odredile pretres Brownove kuće. Međutim, Chris je dobrovoljno predao majmuna.

Na sud ide u veljači kad će mu odrediti kaznu.

Pogledajte video s listom najseksi Hrvata: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije