Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oproštajni video

Popularni Youtuber Technoblade izgubio je bitku s rakom, imao je samo 23 godine

Foto: youtube
1/4
02.07.2022.
u 10:39

Oproštajnu poruku, napisanu nekoliko sati prije njegove smrti, u videu koji je objavljen na njegovom kanalu je pročitao njegov otac

YouTuber Technoblade preminuo je u dobi od 23 godine, potvrdila je njegova obitelj u emotivnom oproštajnom videu objavljenom u njegovo ime na YouTubeu gdje je popularni youtuber imao 12 milijuna pratitelja. Oproštajnu poruku, napisanu nekoliko sati prije njegove smrti, u videu je pročitao njegov otac, a poruka je počela ovako: "Zdravo svima, Technoblade ovdje. Ako ovo gledate. Ja sam mrtav."

 

 

Prošle godine, Technoblade, pravog imena Alex, prošle je godine otkrio obožavateljima da mu je dijagnosticiran rak. Umro je od sarkoma, rijetkog raka kostiju i mekog tkiva. Otkrio je svoju dijagnozu raka u kolovozu 2021., objašnjavajući da je isprva mislio da je bol koju osjeća posljedica pretjeranog igranja igrica. Nakon što mu je ruka natekla, otišao je u bolnicu i kasnije mu je dijagnosticiran rak.

- Hvala svima što ste podržavali moj sadržaj tijekom godina. Kad bih imao još stotinu života, mislim da bih svaki put ponovno izabrao biti Technoblade jer su to bile najsretnije godine mog života. - napisao je u oproštajnoj poruci.  Malo se zna o Technobladeu koji je do kraja tajio svoj pravi identitet, a za svog online avatara odabrao je sliku okrunjene svinje. Imao je 12 milijuna pretplatnika na svom YouTube kanalu, gdje mu je u opisu kanala pisalo: "Previše igram video igrice. Možda nisam najbolji, ali imam jake laktove."

Ključne riječi

Komentara 1

ZO
Zomeix
11:28 14.07.2022.

Technoblade never dies.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije