Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve iza zatvorenih vrata

Izvori otkrili da se slavna pjevačica u tajnosti zaručila, prsten nosi samo kod kuće

Exclusif - Prix Special - no web - Taylor Swift et son compagnon Joe Alwyn se promènent main dans la main dans les rues de Paris
Foto: Agence /Bestimage
1/8
01.07.2022.
u 23:00

Želja im je da svoju ljubav drže podalje od očiju javnosti i kamera paparazza, zbog čega su odlučili i skrivati ovu lijepu vijest.

Slavna pjevačica Taylor Swift (32) navodno se u tajnosti zaručila za svog dečka Joea Alwyna s kojim je u vezi više od pet godina. Pjevačica navodno svoj veliki zaručnički prsten nosi samo 'iza zatvorenih vrata', a o sretnim vijestima obavijestila je samo obitelj i najbliže prijatelje, piše The Sun. 

Kako piše The Sun, 32-godišnja pjevačica nosi veliki zaručnički prsten , a o zarukama je slavni par obavijestio samo najbliže prijatelje i obitelj.

"Taylor i Joe su nevjerojatno sretni i jako, jako zaljubljeni", rekao je izvor blizak paru i dodao: "Zapravo su zaručeni već nekoliko mjeseci, no to su rekli samo najužem krugu ljudi - doslovno samo obitelji i starim prijateljima od povjerenja. Svi su se zakleli da će to držati u tajnosti".

Želja im je da svoju ljubav drže podalje od očiju javnosti i kamera paparazza, zbog čega su odlučili i skrivati ovu lijepu vijest. 

"Ako i kada izmijene zavjete, sigurno tamo neće biti nikakvi Vogue, Rolling Stone ili Hello! magazin. Bit će jednostavno i elegantno - baš poput njih", dodaje izvor.

Inače, njih su dvoje svoju vezu započeli krajem 2016. godine nakon što su se sreli na Met Gali u New Yorku. 

VIDEO>>Pjevač R. Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja žena: 'Imao je jezive perverzne i sadističke prohtjeve'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije