Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tko želi biti milijunaš

Pola milijuna razloga za topao i dug zagrljaj

Tko zeli biti milijunas
22.11.2009.
u 21:24

Zahvaljujući točnom odgovoru na 14. pitanje izašao je s pola milijuna. Mudrinić je riskirao na pitanju koji je američki glumac bio gradonačelnik. Rekao je Clint Eastwood i pogodio.

Gotovo je s recesijom za obitelj profesora Nenada Mudrinića (38). U studio "Milijunaša" ušao je sa 40 kuna u džepu, a zahvaljujući točnom odgovoru na 14. pitanje izašao je s pola milijuna. Mudrinić je riskirao na pitanju koji je američki glumac bio gradonačelnik. Rekao je Clint Eastwood i pogodio.

- Nikad nisam voljela Clinta Eastwooda - kazala je njegova supruga Renata Mudrinić, kojoj je pao kamen sa srca kad je čula da je odgovor točan. Sasvim je sigurno da će ga od sada jako voljeti.

- Djeca će dobiti igračke, prijatelje ćemo počastiti, a kupit ćemo si i novi stan - kazao je prof. Mudrinić o njihovim namjerama s tolikim novcem. Večeras mu telefon nije prestajao zvoniti. "Milijunaša" je gledao s obitelji i prijateljima, a odmah nakon emitiranja počela je fešta. Nakon odgledane emisije sve mu izgleda kao lijep san.
- Sve je drukčije. Kad se emisija gleda kod kuće, čini se lako, no kad se sjedne u taj vrući stolac vjerujem da svakog uhvati trema - govori.

U prošloj je emisiji potrošio džokere zovi i publiku, a džoker pola-pola iskoristio je večeras, na 13. pitanju. Bio je hrabriji i opušteniji nego u prošloj emisiji, često riskirao.

Na pitanje koje bi mu donijelo milijun, nije htio odgovarati i odustao je. Upravo se to pokazalo sjajnom odlukom jer bi odgovorio pogrešno i kući otišao sa 32 tisuće. Nenad Mudrinić predaje povijest i zemljopis u Zrakoplovnoj školi. Bavi se fotografijom i voli igrati šah.

- Nekad sam ga igrao s prijateljima, a sada češće preko interneta, s neznancima - kaže.

Otac je dvije djevojčice Nike (6) i Andreje (4). Supruga Renata radi kao odgojiteljica u dječjem vrtiću, a Nenada je i u ovoj emisiji bodrila iz publike. Prije no što je počeo odgovarati na pitanja, supruga ga je opisala kao dobru osobu koju nije lako "skicirati". No na njegovo riskiranje nije gledala blagonaklono. Na kraju se pokazalo da ima pola milijuna razloga za sreću, pa je suprug dobio topao i dug zagrljaj.

Komentara 4

Avatar skala
skala
11:52 24.11.2009.

istina, milijunsko pitanje nije bilo teško, ali je bilo na 500.000 riskantno igrati na to da je S mamac odgovor i odgovoriti Zn, naravno uz uvijet ako znamo i eliminiramo C i Ca

Avatar hudikadr
hudikadr
22:13 22.11.2009.

Bravo , kolega ! Znao sam odgovor al , da pošteno priznam , prethodna dva sam fulao ! UŽIVAJ , MAJSTORE !

AG
Agramer198
00:09 23.11.2009.

Čestitam na dobrom znanju i pravoj intuiciji. Da barem ima više emisija kao \"Milijunaš\"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije