Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOINTERVJU

Pogledajte kako harmonikaš Samir emotivno svira neke od najljepših domaćih pjesama

14.02.2019.
u 20:21

Samir nam je u razgovoru kazao nešto više o svojoj karijeri, nastupima, sudjelovanju na Supertalentu te otkrio planove za izdavanje albuma.

Harmonikaš Samir Nurkić prije nekoliko dana postao je prava senzacija u cijeloj regiji kada je "Zvončiće" obradio na šest načina, onako kako bi se svirali u svim zemljama bivše Jugoslavije. Svoje umijeće Samir je pokazao i u studiju Večernjeg lista, gdje je večeras odsvirao neke od najljepših pjesama s ovih prostora poput "Bacila je sve niz rijeku" i "Žute dunje". 

Samir nam je u razgovoru kazao nešto više o svojoj karijeri, nastupima, sudjelovanju na Supertalentu te otkrio planove za izdavanje albuma. Pogledajte intervju i svirku Samira Nurkića: 

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
23:13 14.02.2019.

Mladim ljudima ( glazbenicima ) treba dati šansu, a na njima je da je iskoriste. Samir ju je na najbolji način iskoristio.

Avatar patkovic
patkovic
21:54 14.02.2019.

divni tonovi iz divnog vremena

TU
turimtituki
21:10 14.02.2019.

Samir je legenda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije