Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novost u obitelji

Pobjednik Plesa sa zvijezdama i supruga Iris objavili da očekuju prinovu: 'Čuvali smo tajnu'

Foto: Instagram
1/13
18.10.2022.
u 14:20

Pobjednik showa 'Ples sa zvijezdama' Pedro Soltz i manekenka Iris Cekuš na svojim su društvenim mrežama objavili lijepu vijest.

Model i influencer te pobjednik ovogodišnje sezone showa 'Ples sa zvijezdama' Pedro Soltz i njegova supruga, manekenka Iris Cekuš na Instagramu su otkrili lijepe vijesti. Par je podijelio fotografiju na kojoj se vidi snimka s ultrazvuka te njihove ruke.

- Čuvali smo tajnu – napisao je Pedro pored objave ne otkivajući više detalja o prinovi. Brojni pratitelji uputili su im lijepe želje u komentarima. „Čestitke“, poručili su im. Plus size model Lucija Lugomer pridružila se željama.

– O moj Bože! Čestitke ljudi! – napisala je te dodala emotikone srca. Emotikone srca u komentarima im je ostavila i pjevačica Domenica Žuvela koja je također ove sezone sudjelovala u showu 'Ples sa zvijezdama'.

Podsjetimo, Pedro i Iris upoznali su se 2010. godine na snimanju jedne kampanje u Milanu, a Pedro je kasnije u intervjuima govorio da ga je Irisina ljepota osvojila na prvu te da je odmah znao da je ona prava. U braku su šest godina te imaju kćer Laru (10).

Dodajmo i da je Pedro u ovogodišnjoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' odnio pobjedu s mentoricom Valentinom Walme, a u finalu se borio protiv Influencera Sandija Pege i Helene Janjušević. U žiriju su bili Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i pjevačica Franka Batelić koja se i sama prije našla na mjestu natjecatelja.

VIDEO Tihana Harapin Zalepugin: 'Saša i ja prvi put smo se sreli 1975. na Hvaru... Tek 1988. svemir se pobrinuo da se napokon spoimo'
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije