Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Parovi se spremaju za prvu zajedničku večeru, a Jasmina muči nešto drugo: 'Hoću li ispasti crna ovca?'

Foto: RTL
1/5
20.10.2021.
u 15:35

Kao nova faza sociološkog eksperimenta u "Braku na prvu" parovi su se uselili u zajedničke stanove gdje će se imati priliku bolje upoznati. Mirko i Ana danas idu na prvu zajedničku večeru s ostalim parovima, no uzbuđenu Anu bilo je strah da nešto ne pođe po zlu

Kao nova faza sociološkog eksperimenta u "Braku na prvu" parovi su se uselili u zajedničke stanove gdje će se imati priliku bolje upoznati. Mirko i Ana danas idu na prvu zajedničku večeru s ostalim parovima, no uzbuđenu Anu bilo je strah da nešto ne pođe po zlu, pa ju je njezin partner smirio češkanjem u krevetu, piše u najavi nove epizode RTL

-Zajedno smo u tome. Ona kada je uz mene, sve može- rekao je Marinko, a ostali kandidati također su se spremili za važnu večeru. Marinko se ošišao, a Tomislav je bio veoma opušten dok ga je Kristina tjerala da se počne spremati. 

Jasmin i Sanela uživali su u ispijanju jutarnje kave, a pridružila im se i Gordana koja im želi pomoći da se riješe negative.

-Tako su jadni, nesretni, ne znam zašto su tako puni negative, ne znam kako da im pomognem. Trudim se, zovem ih da se družimo, želim im ugoditi, ali ne znam kako- ispričala je Gordana, no Jasmina je ipak mučilo nešto drugo. -Jesu li se svi osim mene zaljubili, hoću li ispasti neka crna ovca što jedini nisam kliknuo na prvu?

Erna i Edin otkrili su da je bilo nekih trzavica zato što se još ne poznaju dobro, no situaciju su ubrzo smirili, a Erna je ponudila i da mu izglača košulju budući da je bila spremna prije njega.

Zajedničku večeru i upoznavanje parova pratit će tim eksperata koji će imati prvi puta imati priliku vidjeti kako parovi koje su spojili funkcioniraju, a parovi ne znaju da ih promatraju. Prvo zajedničko druženje gledatelji će imati priliku pogledati u novoj epizodi "Brak na prvu" na RTL-u od 21:15.

VIDEO Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije