Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brak na prvu

Gledatelji su bili uvjereni da će ovaj par uspjeti, a sada tvrde: 'Iskompleksirana je i opterećena izgledom'

Foto: RTL
1/7
20.10.2021.
u 11:10

Svi su bili uvjereni da su upravo oni najbolji par, no već na medenom mjesecu potvrdilo se pravilo da prvi dojam jednostavno nekada zna prevariti te da ovi kandidati jednostavno nisu kompatibilni, barem tako tvrde obožavatelji emisije na društvenim mrežama

Edin i Erna oduševili su gledatelje u epizodi u kojoj se prikazivalo njihovo vjenčanje. Svi su bili uvjereni da su upravo oni najbolji par, no već na medenom mjesecu potvrdilo se pravilo da prvi dojam jednostavno nekada zna prevariti te da ovi kandidati jednostavno nisu kompatibilni, barem tako tvrde obožavatelji emisije na društvenim mrežama.

Najviše im je zasmetalo Ernino ponašanje prema partneru

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Cura je, nažalost, naporna i dosadna", napisao je jedan gledatelj, dok se drugi nadovezao: "Užasno odvratno i razmaženo derište , cura koja je toliko dvolična i jadna da je ekipa ne može više smisliti."

"Mala balavica ne zna što je život, još treba puno žganci pojest, malo se smirit... kakve operacije i čuda 'alo... skinuti fasadu i spustit' se na zemlju... jadan dečko", izjasnila se gledateljica. 

"Žao mi je Edina, dobar dečko jako emotivan i drag, zreo, a ona kao razmaženo derište puno sebe, misli da je fasada jedino što na čovjeku vrijedi, zaboravila je da je ono drugo najbitnije, a na tome i ne pomišlja poraditi", naglasila je obožavateljica showa ne krijući svoje razočaranje Erninim ponašanjem. 

"Tako mlada, a tako iskompleksirana i opterećena izgledom i šminkom", stoji u komentaru još jednog obožavatelja showa. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

"Bezvezna u svakom pogledu, spusti se na zemlju curo!" prigovorila je gledateljica. 

Iako su gledatelji ranije hvalili eksperte jer su, prema njihovom mišljenju, u epizodi kada je prikazano vjenčanje Erne i Edina dobro spojili par, sada su okrenuli ploču.  

"E moji eksperti, koga vi dajete na TV uopće i kako spajate parove, to nema niti u bajci!!! Užas", stoji u komentaru gledateljice. 

Podsjetimo, Erni i Edinu kraj bračnog putovanja mogao bi ostati u gorkom sjećanju. Ni romantična vožnja brodom i promatranje dupina nije ih moglo oraspoložiti. 

„Ova romantična scena na brodu me nervira. Što ću, ja sam jednostavno kraljica drame“, izjavila je Erna na početku izleta kojoj ništa nije bilo po volji, a Edin se trudio slušati svoju ženu te šutjeti, što je na kraju nanerviralo njegovu suprugu. 

 

„Jako si tih, ne mogu ti nikako pročitati misli. Kako da ja znam što ti smeta, ako ti šutiš. Smeta mi što muškarac pokraj mene nije muškarac“, rekla je Erna, što je malo povrijedilo Edina koji je zaključio kako Erna previše priča: „Ne bih mogao svaki dan biti s takvom prijateljicom koja stalno priča…“

VIDEO Sanja Doležal otkrila je li joj draža ''Košulja plava'' ili ''Za dobra stara vremena'': "Mlađoj sebi bih poručila da ne sluša savjete!"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije