Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li ih se?

Imoćani iz 'Superpara' preselili se u Njemačku: Josip je imao prometnu, a Danijela završila na operaciji

Foto: RTL/Screenshot
1/4
20.10.2021.
u 11:38

Proteklih šest mjeseci par živi i radi u inozemstvu, a otkrio je i kako su se snašli u Njemačkoj te koje su ih nedaće snašle

Najmlađi par prve sezone popularnog ''Superpara''Danijela Dragović i Josip Ajduk iz Imotskog nakon snimanja showa preselili su se u Njemačku. Proteklih šest mjeseci par živi i radi u inozemstvu, a otkrio je i kako su se snašli u Njemačkoj te koje su ih nedaće snašle.

– Mi već pola godine radimo i živimo skupa u Njemačkoj. Zadovoljni smo – kazao je Josip za RTL.hr

Otkrio je i da je nedavno imao prometnu nesreću. – Ispred svog stana uključivao sam se na glavnu cestu, stao sam na znaku STOP, čekao zeleno svjetlo za prolazak kroz raskrižje, a s moje lijeve strane iz suprotnog smjera naišlo je vozilo koje se zbog neprilagođene brzine zabilo u moj prednji lijevi kraj. Štetu na autu mi je napravio cca 3500 €. Auto sam nedavno dovezao u Hrvatsku da se ponovo napravi da opet zajedno gužvamo asfalt – prepričao je mladi Imoćanin i dodao da je njegova draga nedavno završila na operaciji nakon što se ozlijedila na radu. 

Foto: RTL/Screenshot
– Imala je ozljedu na radu. Imala je prije problema s nestabilnom patelom koljena, najčešći problem u periodu odrastanja. Lijeva patela joj je ispala, ali dobro je. Imala je malu operaciju, sad ide na fizioterapiju i bit će dobro. Ništa strašno – kazao je Ajduk koji se osvrnuo i na nedavno završenu treću sezonu Superpara. 

– Gledali smo svaku epizodu ''Superpara''. Treća sezona mi je bila odlična, izazovi su mi bili zanimljiviji nego u mojoj prvoj sezoni. Parovi su bili svi simpatični. Iskreno, kao favorit, na početku su mi bili Ante i Celine jer mi je Ante rođak i susjed. Nakon što su oni ispali, jako drag i iskren par koji mi se čini najviše kompatibilan bili su Iva i Sandi. Jako su me nasmijavali, isto kao i svi ostali – rekao je Josip. – Pobjednicima i trećem superparu Mariju i njegovoj ljepšoj polovici od srca iskrene čestitke. Zaslužili su, čine mi se vrlo simpatični i zanimljivi. Strategija je ipak bila presudna, kao i odnos s ukućanima – zaključio je Ajduk.

VIDEO Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte'

 

Komentara 1

BT
BTW
19:28 21.10.2021.

J... te takav život u Njemačkoj da ti je toliko dobro tamo živjeti da moraš u Hrvatskoj popravljat zube, ići na umjetnu oplodnju, popravljat automobil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije