Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
definitivno prekinula

Pamela detaljno o prekidu: 'Gnječio mi je ruke i vukao me za kosu, on je čudovište'

Foto: Profimedia
1/5
28.06.2019.
u 15:20

Glumica Pamela Anderson prije nekoliko dana je na Instagarmu objavila kako prekida s nogometašem Adilom Ramijem, kojeg je između ostalog nazvala i čudovištem.

Glumica Pamela Anderson prije nekoliko dana je na Instagarmu objavila kako prekida s nogometašem Adilom Ramijem, kojeg je između ostalog nazvala i čudovištem.

 Pamela je sada objavila mailove u kojima je razgovarala s Ramijevom višom, Sidone Biemont. Ona je majka njegove djece, blizanaca Zayna i Madija.

Glumica je u mailovima nogometaševoj bivšoj opisala kako joj je on zgnječio obje ruke za vrijeme svađe, a i vukao ju je za kosu. Kazala je da su je ruke toliko boljele da nije mogla otvarati boce.

Sidone je na to odgovorila kako je njoj Rami rekao da je to 'poslovni dogovor', da su samo prijatelji i da ne žive zajedno. Pamela joj je rekla i da su ona i nogometaš kupili zajednički dom.

Pogledajte koji su bili najkraći zvjezdani brakovi:

Ključne riječi

Komentara 6

SC
schwertransport
15:41 28.06.2019.

Tako se prema jednoj baki ponasati stvarno nema smisla

ME
medvedgrad
16:58 28.06.2019.

Adili inace jako postuju zene tako da se cudim ovom.

MI
misidinis
15:55 28.06.2019.

Nije dobro, ali ajde ..šta je drugo očekivala od Adila. Nego,...ne čini li se vama da je ovaj članak možda ipak napisao sin ili kći novinara, nekako mi je stil pisanja na nivou djeteta iz nižih razreda osnovne škole?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije