Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIČALA S NJEGOVOM BIVŠOM

Suigrač Ćalete-Cara varao 18 godina stariju Pamelu Anderson, ona ga žestoko izvrijeđala

Pamela Anderson
Foto: gtres/Gtres/PIXSELL
1/5
25.06.2019.
u 11:22

Pamela se putem Instagram emotivnom porukom obratila pratiteljima,  a u njoj je otkrila detalje koji se skrivaju iza ovog prekida. Naime, prema njenim riječima, Rami ju je varao dvije godine s drugom ženom

Adil Rami suigrač je našeg Duje Ćalete-Cara u francuskom Marseilleu, a osim po svojim igrama na terenu, francuski obrambeni igrač poznat je bio i po svojoj ljubavnoj romansi s poznatom glumicom Pamelom Anderson

Ipak, čini se kako je ljubav 33-godišnjeg nogometaša i 18 godina starije glumice gotova! 

Pamela se putem Instagram emotivnom porukom obratila pratiteljima,  a u njoj je otkrila detalje koji se skrivaju iza ovog prekida. Naime, prema njenim riječima, Rami ju je varao dvije godine s drugom ženom.

 - Teško je ovo prihvatiti. Posljednje dvije godine mog života bile su velika laž. Bila sam prevarena, naveo me da mu vjerujem ... bili smo u velikoj ljubavi? Živio je dvostruki život. Šalio se kako drugi igrači varaju svoje supruge i nazivao ih je čudovištima. Ovo je gore. Lagao je svima. Kako je moguće kontrolirati srce i um dvije žene? Sigurna sam da je bilo i drugih. On je čudovište.

Kako nisam bila dovoljno pametna da to shvatim i pomognem si. Narcisoidni ljudi se ne mijenjaju. Sociopati se ne mijenjaju. Ovo je moja najgora noćna mora, ali drago mi je da sam saznala istinu...Razgovarala sam s njegovom bivšom. I njoj je lagao...- napisala je između ostalog Pamela u svojoj emotivnoj objavi na Instagramu. 

>>> Pogledajte koji su očevi trenirali svoje sinove

 

Komentara 3

SM
siki_miki
11:46 25.06.2019.

S tolko godina da ne zna prepoznat takve likove...

HE
HellsAgnes
13:23 25.06.2019.

Arap je to, zene ce to mozda i oprostiti ali njegov Allah nikad nece.

DH
dalibor.hren
11:53 25.06.2019.

Varao je mamu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije