Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tradicionalno događanje

Pamela Anderson na zabavu nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

96th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
Foto: DANNY MOLOSHOK/REUTERS
1/16
11.03.2024.
u 10:53

Pamela i Brandon Thomas privukli su pozornost, a glumica je stigla u dugoj haljini cvjetnog uzorka. Kosu je imala raspuštenu te ni ovaj put nije nosila nimalo šminke. Nasmijana je pozirala uz svog sina.

Kanadsko-američka glumica, producentica i model Pamela Anderson (56) nastavlja oduševljavati svojim prirodnim izgledom, a na Vanity Fair partyju nakon Oscara pridružio joj se i njezin sin Brandon Thomas Lee. Njih dvoje privukli su pozornost, a glumica je stigla u dugoj haljini cvjetnog uzorka. Kosu je imala raspuštenu te ni ovaj put nije nosila nimalo šminke. Nasmijana je pozirala uz svog sina.

96th Academy Awards - Vanity Fair - Beverly Hills
1/16

Podsjetimo, Pameli ovo nije prvo pojavljivanje u javnosti bez šminke, a u ovom izdanju uvijek iznenadi i oduševi. Naime, Anderson je počela izlaziti bez šminke u rujnu prošle godine. Tada je stigla na modnu reviju na Tjednu mode u Parizu bez šminke. Za CR Fashion Book rekla je da se "osjećala slobodno" tijekom tog događaja i da je to učinila "za sve djevojke". 

Pamela je u nedavnom intervjuu za Highsnobiety ispričala da su njezini sinovi Brandon Thomas i Dylan Jagger (26) "bili zgroženi" kad su saznali da je odbacila glamurozna izdanja.

- Moji dečki su rekli: 'Mama, moraš imati glam tim.' Moji agenti su me pitali: 'Gdje ti je stilist?' Rekla sam im da znam sama obući haljinu i da mi ne treba netko da mi zakopča bluzu. Bili su zgroženi - prisjetila se. Ipak, ona se i nakon toga nastavila pojavljivati bez šminke.

VIDEO Sedam najvećih skandala Oscara: "Upetljani" su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije