Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se novi predstavnik

Otvoren natječaj za DORU 2024. godine, objavljeno i do kada će trajati

Opatija: Tiskovna konferencija pobjednika "Dore 2023. "
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/4
15.09.2023.
u 10:43

Stručni ocjenjivački sud će na temelju natječaja odabrati najviše 28 pjesama i 4 rezerve. Na javni natječaj mogu biti prijavljene samo pjesme koje nisu javno izvođene niti na bilo koji način javno objavljene

Hrvatska radiotelevizija (HRT) objavila je pravila za izbor hrvatskoga predstavnika za pjesmu Eurovizije – Dora 2024. Javni natječaj otvoren je od danas 15. rujna 2023. godine do 30. studenog 2023. godine.

Stručni ocjenjivački sud će na temelju natječaja odabrati najviše 28 pjesama i 4 rezerve. Na javni natječaj mogu biti prijavljene samo pjesme koje nisu javno izvođene niti na bilo koji način javno objavljene, a za koje autori glazbe i teksta raspolažu pravima prema tekstu natječaja.

VEZANI ČLANCI:

Kriterij za odabir pjesama je isključivo umjetnička vrijednost s naglaskom na kvalitetu glazbe i stihova te cjelokupnog djela.

Natjecanje za DORU 2024. izravno će se prenositi na programima HTV-a, platformi HRTi i na mrežnim stranicama HRT-a www.hrt.hr, u veljači 2024. godine.

Pravila za izbor hrvatskoga predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora 2024. pročitajte niže.

Dokument
Pravila za izbor hrvatskoga predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora 2024.

VIDEO Lana Jurčević ponovno se javila iz bolnice, ovaj put uz lijepe vijesti: 'Nakon naše male borbe'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije