Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na visu

Luka Nižetić objavio fotografiju s roditeljima koje ne viđamo često: 'Legendarna familija'

Foto: Petra Nižetić Mastelić
1/12
15.09.2023.
u 08:34

Lukina majka Tamara ovo je ljeto privukla pažnju na Splitskom festivalu, gdje je podržala sina, a oca Mila su mu ranije na društvenim mrežama usporedili sa Seanom Conneryjem

Pjevač Luka Nižetić (40) zadnje dane ljeta provodi na otoku Visu gdje ima i svoj restoran, a s pratiteljima na Instagramu pokazao je i fotografije koje pokazuju u čijem je društvu. Naime, glazbenik je pokazao svoje roditelje koje inače ne pokazuje često.

"Moji", napisao je uz fotografije.

"Baš vas je lijepo vidjeti", "Predivni", "Lijepa familija", "Uživaj sa svojom obitelji", "Baš ste top", "Da vas je išao tko zamisliti, ne bi vas mogao učiniti više cool nego šta jeste", "Legendarna familija", neki su od brojnih komentara ispod fotki.

Lukina majka Tamara ovo je ljeto privukla pažnju na Splitskom festivalu, gdje je podržala sina, a oca Mila su mu ranije na društvenim mrežama usporedili sa Seanom Conneryjem. 

VEZANI ČLANCI

- Tata je isti Sean Connery! To ti je tata? A ja si mislim: "Gle Nižetića facu...on i Sean Connery...- napisali su mu pratitelji pored fotograije koju je objavio 2020. godine kada je upitao pratitelje kome je više nalik, mami ili tati. Većina se složila kako je Luka definitivno fizički na tatu, dok je njegova sestra Petra kopija njihove mame.

Inače, Petra Nižetić bila je mnogima omiljena voditeljica koja je godinama vodila emisije s kolegicom Marijanom Batinić s kojom je i danas bliska prijateljica. Petra je kasnije postala i modna blogerica, no nakon što se udala povukla se iz javnosti. 

Petra se nedavno sa suprugom Franom Mastelićem i sinovima vratila iz Amerike, gdje su živjeli sedam godina, u Hrvatsku.  - Sedam godina sam provela u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bi promovirala i prezentirala tako da sam stay home mum - kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačit po medijima - rekla je u razgovoru za IN Magazin.

Ne skriva koliko je sretna što su se vratili u Dalmaciju i misli da im je to bila najbolja odluka.

- Pa o čemu pričamo, evo sredina 11. mjeseca ja sam još u kratkim rukavima, djeca su se kupala do neki dan tu na Baćama, ma divota. Ne kažem da nema stvari koje mi fale iz Amerike ali definitivno kad smo suprug i ja razmišljali o povratku prvenstveno smo bili fokusirani na djecu i kvalitetu života koju ćemo njima pružiti - rekla je Petra. Supruga Franu upoznala je na Visu, a prvo vjenčanje su imali u Americi i zatim su i u Hrvatskoj svoju vezu okrunili brakom u crkvi u Petrinom Splitu. Petra i Frane imaju dva sina, stariji je Jozo, a mlađi Milo. 

VIDEO Otac Nives Celzijus bio je poznat novinar, a kći ga je optužila da ju je seksualno uznemiravao

Ključne riječi

Komentara 1

JO
jozakontra
10:05 15.09.2023.

a kad ce luka pred oltar sa svojim nosatim glumcem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije