Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK LEGENDE

Otkriveno gdje će biti posljednji ispraćaj Mustafe Nadarevića

Foto: Duško Marušic/PIXSELL
1/9
24.11.2020.
u 09:36

Nakon što je regiju obišla vijest da je glumac Mustafa Nadarević preminuo u 78. godini života, sada se zna gdje će se održati sprovod.

Posljednji ispraćaj glumca Mustafe Nadarevića odvit će se, prema glumčevoj želji, u najužem krugu obitelji na Mirogoju. Vrijeme sprovoda još uvijek nije objavljeno. 

Podsjetimo, Mustafa Nadarević preminuo je u nedjelju u 78. godini u Zagrebu, nakon teške borbe s karcinomom pluća.  Kada je glumac otkrio javnosti da ima karcinom, rekao je: – Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest. Imao je tada i poruku za sve pušače i upozorio je koliko je važno na vrijeme otići liječniku. 

1/5

U veljači je stigla vijest da se nakon terapije zračenjem osjeća bolje, a kada je zbog pandemije koronavirusa snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan" prekinuto u Sarajevu, vratio se u Zagreb. Iza Nadarevića su brojne nagrade kao što je Marul, Orlando, tri Zlatna lovorova vijenca, Tito Strozzi, Dubravko Dujšin, Nagrada hrvatskog glumišta, Vladimir Nazor, tri Zlatne arene, Grand Prix na filmskom festivalu u Moskvi i druge.


 

 

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
10:14 24.11.2020.

Logično. Hrvatski glumac.

JM
ja-ma
19:04 24.11.2020.

Živio je u Zagrebu od malih nogu, studirao,govorio čistim književnim hrvatskim. Ne razumijem čemu čuđenje što će biti sprovod u Zagrebu ,osim za one koji nemaju pojma tko je on?!

DU
Deleted user
10:18 24.11.2020.

Mustafa...stvarno si bio glumac, jedan od posljednjih glumčina u Hrvatskoj, ako ne i posljednji. Izbor Mirogoja u meni, kao Hrvatu, izaziva osijećaj ponosa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije