Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvještaj policije

Otkriveni detalji tragične smrti glumice: Vikala je upomoć i nestala

Naya Rivera 1987 - 2020
Foto: PMA/Newscom/PIXSELL
1/5
12.09.2020.
u 20:45

Glumica Naya Rivera tragično je preminula prije dva mjeseca, a policija je sada u javnosti objavila potpuni izvještaj o njezinoj smrti.

Zvijezda serije 'Glee' Naya Rivera tragično je preminula sredinom srpnja kada se utopila u jezeru Piru u američkoj saveznoj državi Kalifornija. S četverogodišnjim sinom Joseyem otišla na izlet brodom i nekoliko sati kasnije dječak je pronađen kako spava na pontonu i imao je na sebi prsluk za spašavanje.

Potraga za glumicom trajala je nekoliko dana, a E! News piše kako je njezin sin policiji opisao što se dogodilo. Naya je sa sinom skočila u jezero kako bi plivali i nakon nekog vremena pomogla mu je da se popne natrag na brod.

Foto: Reuters/PISELL

- Kada je pomogla sinu da se popne na brod počela je vikati u pomoć i mahala je rukama u nadi da će netko vidjeti da joj treba pomoć. Nekoliko sekundi kasnije nestala je ispod površine - piše u najnovijem i dopunjenom izvješću policije čiji sadržaj prenose mediji u Americi. U ovom izještaju piše kako glumica nije imala na sebi prsluk za spašavanje iako joj je mladić koji joj je iznajmio brod rekao da uzme prsluk ona je to odbila pa joj je on svejedno ubacio prsluk u brod, ali nažalost Naya ga nije obukla.

Policija je potvrdila kako je mladić govorio istinu jer su u brodu pronašli prsluk koji joj je možda mogao spasiti život, a policija je objavila i što su pronašli u torbici pokojne glumice. Uz osobnu iskaznicu i rmobitel bio je i recept za amfetamin, a u brodu su pronašli i tri limenke pive od kojih je jedna bila prazna.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije