Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Otkriven dio gostiju na koncertu Nene Belana za Valentinovo

Neno Belan (1)
Foto: Borna Filić/Pixsell
1/3
PR
Autor
PR članak
12.01.2011.
u 09:00

Gabrijela Galant Jelenić, pjevačica grupe Nola, te grupa Buđenje pridružit će se Neni Belanu na pozornici

Neno Belan odlučio je u povodu svoga idućeg koncerta za Valentinovo, 12. 2. 2011., u Maloj dvorani Doma sportova otkriti samo dio gostiju koji će mu se pridružiti na najromantičnijem koncertu ove godine.

Tijekom svoje karijere Belan je ostvario mnoge suradnje, a s većinom izvođača postao je i pravi prijatelj. Otkrivamo vam tako jedno ugodno iznenađenje koje će mu se pridružiti na pozornici, a riječ je o pjevačici grupe Nola Gabrijeli Galant Jelenić.

Međutim, osim samih gostiju, Neno se pobrinuo da publiku prije samog spektakla dodatno "zapali" i poznata grupa Buđenje, čiji je pjevač Darko Bakić jedan od njegovih najboljih estradnih prijatelja.

– Gostovanje grupe Buđenje na koncertu Neni Belanu u svakom slučaju je velika, a opet prirodna stvar nakon svih zajedničkih klupskih svirki, koje uvijek prerastu u vrhunske tulume. I te kako smo zahvalni zato što Neno istinski prepoznaje dobru vibru i bez velikih kalkulacija slijedi srce, što mi se čini glavnom karakteristikom njegove karijere i osobnosti.

Poveznica s Nenom je i naš klavijaturist Igor Ivanović koji je naš zajednički producent. Buđenje također zna zasvirati Belanove pjesme na način kao da su naše vlastite!!! - rekao je pjevač grupe Darko Bakić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?