Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi put u 30 godina

Oscari neće imati domaćina: Evo kako je to katastrofalno završilo 1989.

Foto: Profimedia
1/4
10.01.2019.
u 22:53

Podsjetimo, zadnji put kada ova večer nije imala domaćina, bilo je u ožujku 1989. godine, a započela je lošim i često ismijavanim glazbenim brojem koji su izveli glumac Rob Lowe i Snjeguljica.

Nakon poprilične muke oko potrage za zamjenom glumca Kevina Harta, ovogodišnja dodjela Oscara neće imati domaćina.

Kako navodi Variety, Oscari će poprimiti novi format, producenti će najavljivati poznate osobe koje će prezentirati razne segmente. Prijenos će isto popuniti praznine koje je ostavio Hart s glazbenim parodijama, zbog uspjeha filmova kao što je na primjer "Zvijezda je rođena",  tvrde insajderske informacije.

Podsjetimo, zadnji put kada ova večer nije imala domaćina, bilo je u ožujku 1989. godine, a započela je lošim i često ismijavanim glazbenim brojem koji su izveli glumac Rob Lowe i Snjeguljica. Tu dodjelu, prozvanu jednom od najgorih u povijesti, producirao je redatelj Allan Carr, najpoznatiji po filmu "Grease". On se od ovog katastrofalnog neuspjeha nikada nije oporavio, više nije radio u Hollywoodu, te je umro 10 godina kasnije.

Hart je od uloge domaćina odstupio 6. prosinca, danima nakon što ga je Akademija filmskih umjetnosti i znanosti odabrala u dugoj potrazi zbog padanja gledanosti prijenosa. No javnost nikako nije bila zadovoljna izborom Harta, zbog komičarevih prijašnjih homofobnih tweetova i šala.

Kevin je, pod pritiskom akademije da se formalno ispriča, prvo samo rekao da se ne namjerava osvrtati na ono što je izjavio u prošlosti, te da više nije takav čovjek.

Kasnije tog dana, glumac otkazao nastup i ispričao se zbog homofobnih tweetova.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
samoborka
22:22 11.01.2019.

Isprike radi homofobije? Na zalost, radi poremecenih koji su zavladali svijetom zadnjih godina, normalnim,mentalno zdravim,mudrim i dobrim ljudima se nece imati Tko ispricati kada sve ode kvragu. Jer...iza najezde stakora ostaju pusta i prazna polja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije