Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća nakon razvoda

Jelena Veljača opet je zaljubljena, evo tko je njen novi dečko

Jelena Veljača
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/10
09.01.2019.
u 16:25

Glumica i producentica u vezi je s s direktorom prodaje RTL televizije, Ivanom Galom.

Producentica i glumica Jelena Veljača opet je sretno zaljubljena.

Kako piše Gloria, 37-godišnja Jelena u vezi je s direktorom prodaje RTL televizije, Ivanom Galom. Jelena je ovu vezu držala u tajnosti, ali fotoreporteri ovog magazina par su uhvatili u šetnji Zagrebom i kada su shvatili da ih se fotografira, Ivan se udaljio od svoje pratilje.

Njihova veza očito nije tajna za njihove prijatelje i obitelj jer su zajedno proveli Badnjak u Jeleninom zagrebačkom stanu i tada je Jelena objavila fotografiju na Instagramu na kojoj su bili Jelenini prijatelji, bivši suprug Dražen te Ivan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#thisisus #christmastime🎄 #christmaseve #zagreb #friends #family

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12) on

 

Jelena se prošle godine, nakon tri godine braka, rastala od glumca Dražena Čučeka s kojim ima trogodišnju kći Lenu. Iako su se rastali ostali su u dobrim odnosima i Jelena i Dražen trenutno rade i žive u Beogradu gdje snimaju RTL-ovu seriju “Pogrešan čovjek”

Pogledajte koji razvod poznatih su šokirali javnost u 2018.

Komentara 45

Avatar Apsalar
Apsalar
16:38 09.01.2019.

Ne znam zašto su oni slavili Badnjak....

AU
austrougarskigeneral
17:14 09.01.2019.

ona svake godine novog dečka

BA
bazinga
17:37 09.01.2019.

VL bi morao izlaziti bar 3 puta dnevno kako ona brzo mjenja dečke a Lesnina trlja ruke kolko troši krevete,najgore što dama neplaćanja poreznom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije