Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DODJELA OSCARA

Evo kako je Akademija spriječila novu blamažu s omotnicama!

Oscar omotnica
Foto: Twitter
1/2
05.03.2018.
u 06:16

Na ovogodišnjim omotnicama ime kategorije pisalo je dva puta - malim bijelim i velikim zlatnim slovima

Nakon što se prošle godine dogodila blamaža s krivim omotnicama, nakon čega je "La La Land" bio kratkotrajni dobitnik Oscara za najbolji film, ove godine Akademija nije ništa htjela pepustiti slučaju. Napravljene su nove omotnice, na kojima ime kategorije piše dva puta: malim bijelim i velikim zlatnim slovima! 

Akademija je, kako bi se i njima ispričala za prošlogodišnji gaf, ponovno pozvala Warrena Beattyja i Faye Dunaway da proglase najbolji film. Srećom, ovaj put nije bilo greške, i najboljim filmom proglašen je "Oblik vode". 

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
08:33 05.03.2018.

nije li i to pouzdan znak koliko su idioti oko cijele ove farse?Da je "kum" ove godine prikazan, bio bi kritiziran jer nema dovoljno crnih glumaca, niti homoseksualaca. Isto kao i "Excalibur"....U novom Tarzanu USA diplomat iz 19 stoljeca je crnac, novi James Bond bit ce crnac....Disney ima crtic o crnoj princezi u srednjevjekovnoj Europi...ciji je prvi sluga homoseksualac...Ne vidite li kuda to vodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije