Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna ruža

Ogün Kaptanoğlu: Dječački san mi je bio da postanem ratni pilot

crna ruža
Foto: Instagram
1/4
18.01.2015.
u 14:15

U seriji “Crna ruža”, koju gledamo na Novoj TV, zgodni Ogün Kaptanoğlu glumi zapovjednika Oguza

U seriji "Crna ruža", koja u programu Nove TV donosi uzbudljivu i napetu priču o obiteljskoj odanosti, suočavanju s prošlošću i pobjedama laži iz prošlih vremena, lik zapovjednika Oguza glumi zgodni Ogün Kaptanoğlu.

Užitak ali i odgovornost

Ogün se glumom bavi već 17 godina, a osim glumom aktivno se bavi se i sportom, veliki je obožavatelj mora i najveći dio honorara troši na svoje hobije. Osim ovih detalja, Ogün nam je još štošta zanimljivog otkrio u intervjuu.

Prije glumačke karijere Ogün se aktivno bavio košarkom i to u klubu Karšijaka. Što mu je draže, sport ili gluma?

– Sport mi je vjerojatno draži, ali trenutačno sam glumac i apsolutno uživam u tom zanimanju, a poseban užitak bio je raditi s ekipom u seriji "Crna ruža" – kaže glumac.

Svoju glavnu ulogu odigrao je u filmu "Snjegović" i prisjetio se ovom prigodom tog iskustva.

– Bilo je vrlo uzbudljivo. Užitak je igrati glavnu ulogu, ali i velika odgovornost. Hazim Kormukču i ja zajedno smo glumili u filmu koji je bio i kandidat za nagradu Zlatna naranča na Filmskom festivalu u Antaliji. Zato je film "Snjegović" i bio jako važan za moj glumački život – objašnjava Kaptanoğlu i nastavlja govoriti o tome koliko mu je gluma važna u životu:

– Glumim u dramama, komedijama i serijama. Katkad glumim izmišljen lik, a katkad stvarne likove iz stvarnog života. To radimo da budemo autentični. To je težak i zahtjevan proces – ako uspijete gledatelja uvjeriti u to da takav lik postoji, uspjeh vam je zajamčen. Gluma je poput nove košulje, izađete iz svog svakodnevnog društvenog života i odjenete taj lik.

U glumi, kaže, nema uzore, može samo istaknuti umjetnike čija mu se gluma sviđa, a među glumcima koje cijeni je i Mehmet Gunsurun. Dok se nije zaljubio u ovaj umjetnički poziv, Ogün je imao drukčije snove. – Moj dječački san bio je da budem ratni pilot. No zbog nekih zdravstvenih problema to nisam mogao postati, ali oduvijek sam htio biti ratni pilot u oružanim snagama – priznaje.

Ljubavni status

Gluma mu je donijela slavu, ali priznaje da se ovom poslu nije posvetio zbog nje i da slobodno vrijeme voli provoditi što dalje od povećala javnosti.

– Uživam provoditi vrijeme s najbližim prijateljima. Odmaram se u studiju Hazima Kormukčua ili u svojoj kući u Balikliovoj pokraj Izmira – kaže. Za kraj nezaobilazno je pitanje koje zanima sve njegove obožavateljice – je li trenutačno u vezi? – Trenutačno ne postoji nitko u mojem ljubavnom životu. Da postoji, priznao bih to – kaže.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
19:45 18.01.2015.

Sramota. Ni u bivsoj drzavi nikom nije padalo na pamet kupovati turske serije. Gledali smo Dinastiju, Dallas, Serifa u New Yorku, Kojaka, Svemir 1999, Zvjezdane staze....Danas ljudi gledaju ovo smece...nevjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije