Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

VIDEO Mia Dimšić i Igor Barberić: Marko je već pobjednik Eurosonga

10.05.2024.
u 12:10

Gosti su analizirali drugo polufinale te moguću pobjedu Marka Purišiča

U studiju Večernjeg lista danas su gostovali pjevačica Mia Dimšić i koreograf i redatelj, Igor Barberić. Oboje iza sebe imaju eurovizijsko iskustvo, Mia je u Torinu 2022. godine predstavljala Hrvatsku sa skladbom "Guilty Pleasure", a Igor je bio dio tima Franke Batelić koja nas je 2018. godine predstavljala sa skladbom "Crazy", a radio je i s Mijom te Ninom Badrić koja nas je također predstavljala na pjesmi Eurovizije. Oboje baš svake godine prate Eurosong. Istinski podržavaju Marka Purišića te smatraju da je svojom energijom već osvojio Europu, a nadaju se da će i Eurosong. Što misle o njemu, pjesmama koje predstavljaju Švicarsku i Izrael te kojoj će žiri biti sklon, pogledajte u videu:

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije