Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eksperimentirala je

Obožavatelji oduševljeni: Severina otkrila što je radila u New Yorku

Foto: Marijana Marinović
1/7
29.04.2019.
u 20:46

Pjevačica je početkom travnja otputovala u Sjedinjene Američke Države sa suprugom, Igorom Kojićem, na premijeru poznate serije 'Igre prijestolja', ali i da snimi spot za novu pjesmu s albuma.

Za svoj najnoviji spot pjevačica Severina ovog se puta u zanimljivim dizajnerskim odjevnim kombinacijama prošetala ulicama New Yorka.

Naime, Severina se početkom mjeseca pohvalila odlaskom na premijeru serije o kojoj se ovih dana najviše priča, "Igre prijestolja". Tamo je uživala u društvu glumaca s kojima se i fotografirala, čime se pohvalila i svojim pratiteljima. No, čini se kako je Severina odlučila spojiti ugodno s korisnim te iznenaditi sve novom lokacijom za 14. spot s jednog od najprodavanijih albuma, "Halo".

Pjesma "Losha" još je jedan razlog zbog kojeg se Severina našla u "gradu koji nikada ne spava". U novom spotu, poznata pjevačica odlučila je ponovo pokazati da voli eksperimentirati s modnim kombinacijama, a vrlo brzo njezini obožavatelji na društvenim mrežama komentarima su podržali njezin odabir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Četrnaesti spot s albuma 'Halo' objavljujemo u četvrtak, 02. svibnja, točno u podne 😉 Spot za pjesmu 'Losha', autora @raleratkovic, snimljen je na ulicama New Yorka, čije najavne fotografije potpisuje moja @marijanamarinovic_mariachi . Pjesma 'Losha' jedna je od sedamnaest pjesama s albuma 'Halo' koji je od svog izlaska najprodavaniji i najslušaniji album u regiji. Tim povodom, za moje vjerne slušatelje i obožavatelje organiziramo potpisivanje albuma 09. svibnja u 18 sati u prostorijama @nova_ploca u Bogovićevoj ulici 5 u Zagrebu, dok će se službena promocija albuma održati 16. svibnja u zagrebačkom klubu @operaclub.zagreb od 20 sati. #losha #premijera #newalbum #halo #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Premijera novog spota održat će se točno u podne u četvrtak, 2. svibnja na Severininom YouTube kanalu te Facebook stranici, a za svoje slušatelje organizirala je i potpisivanje albuma 9. svibnja u Bogovićevoj ulici. Službena promocija albuma održat će se 16. svibnja u zagrebačkom klubu "Opera".

Komentara 8

MM
Mirko_Motika
20:58 29.04.2019.

novi uradak iz New Yorka?

PU
Pukovnik
21:07 29.04.2019.

Bavila se prostitucijom kao i ovdje.

KR
kritiko
23:05 29.04.2019.

ne znaš ko je ružniji od ovo dvoje na slici,a za nju nije čul niko u new yorku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije