Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gubitak

Severina: Plakala sam u nevjerici i 'Prijateljice' sam napisala njoj

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/11
17.04.2019.
u 12:06

Poznata pjevačica otkrila je kada je napisala pjesmu "Prijateljice" i zašto ne voli često pjevati pjesmu "Sama na cesti" koju joj je napisao Arsen Dedić.

Severina Kojić u intervju za Dnevni avaz pričala je o svom novom albumu "Halo", ali i o tome kako su nastali neki od njenih najvećih hitova.

Prisjetila se tako kako joj je Arsen Dedić napisao pjesmu ''Sama na sceni'' i otkrila kako tu pjesmu baš ne voli izvoditi.

– Arsen je tu pjesmu “Sama na sceni” napisao s posebnom ljubavlju, 2004., one godine koju ne volim. Poznavao me i osjećao je da mi mora napisati pjesmu. I otprilike je pogodio svaku emociju. Zato tu pjesmu ne volim pjevati često. Ali, ne moram vam ni reći koja je to čast kad vam takav umjetnik posveti pjesmu – izjavila je.

Severinin veliki hit je i pjesma "Prijateljice" za koju ona sama potpisuje stihove, a sada je i otkrila tužnu priču koja se krije iza ove pjesme.

– Tu sam pjesmu napisala krajem srednje škole. Nazvala me u Zagreb prijateljica plačući da mi kaže da nam je poginula treća prijateljica. Šok! Plakale smo u nevjerici, bila je najljepša u razredu i tad sam odlučila da ću joj napisati pjesmu ”Prijateljice”. To kako je cure vole posebno sam dirnuta, to je mojoj prijateljici u slavu. I drago mi je da se tom pjesmom slave prijateljstva – ispričala je pjevačica. 

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:56 17.04.2019.

a da opet nekim filmićem privučeš pažnju ?

PR
prajdali100
12:33 17.04.2019.

Gospođa Kojić baš i ne izgleda sjajno.

Avatar majkuvam
majkuvam
15:03 17.04.2019.

Još malo pa će izgledati kao Michael Jackson...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije