Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li to pametno?

Obožavatelji ne mogu vjerovati na koju prehranu je poznata pjevačica prebacila svog psa

Katy Perry: The Prismatic World Tour - By Lionel Hahn
Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL
1/7
22.01.2021.
u 17:35

Katy Perry kaže kako je na dobrom putu da u potpunosti postane veganka i odlučila je i svog psa prebaciti na takvu prehranu zbog čega je mnogi kritiziraju.

Pjevačica Katy Perry prošle godine je sa zaručnikom Orlandom Bloomom postala mama malene Daisy i tada je odlučila promijeniti drastično svoju prehranu. Pjevačica se prebacila na vegansku prehranu, a objavila je na Twitteru kako je i njezin pas sada na toj prehrani.

- 95 posto sam spremna da postanem 100-postotni vegan. Moj pas Nugget mi se pridružio na ovom putovanju prije četiri mjeseca. Molite za nas - napisala je Perry i izazvala žestoke reakcije obožavatelja. Većina je izrazila zabrinutost i poručili su joj kako za pse vegetarijanstvo nije najbolja opcija i mole pjevačicu da ne prebacuje svog psa na takvu prehranu.

 

 

- Molim te, nemoj to raditi, to nije dobro za pse. Ako si željela ljubimca vegana, mogla si nabaviti zeca ili neku drugu životinju. Ako tvoj pas nije alergičan na proteine iz životinjskog mesa, osiguraj mu uravnoteženu prehranu, nemoj mu uskratiti meso - bio je samo dio poruka koje su obožavatelji poslala Katy. Bilo je puno i onih koji su vegani i koji su joj pružili podršku i rekli joj da se ne obazire na kritike.  S vegetarijanstvom se Katy susrela dok je bila u braku s Russellom Brandom i tada je izbacila većinu mesa sa svog jelovnika, a sada je odlučna da se 100 posto prebaci na prehranu bez mesa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije