Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNI PRELJUBNICI

Zbog nevjere su na kocku stavili i brak i karijeru

13.07.2017.
u 08:46

Na vrhuncu moći, redom u brakovima s nekim od najljepših žena svijeta, ovi muškarci ne mogu bez 'zabranjenog voća'

– Na njemu se odmah vidi da nije isti čovjek kao što je bio prije. Kad gledam Novaka, odmah mi na pamet pada Tiger Woods. On je također imao problema sa suprugom i nakon toga više nikad nije bio sjajan sportaš kao prije – izjavio je tenisač Joe McEnroe o navodnim ljubavnim aferama svoga kolege Novaka Đokovića. Još u ožujku prošle godine britanski Daily Mail objavio je kako je tenisač u tajnoj vezi s bolivudskom zvijezdom Deepikom Padukone.

Tada je Đoković to demantirao izjavivši kako je lijepa glumica obiteljska prijateljica. Britanci su se raspisali i o njegovoj aferi s kuharicom sestara Williams, no Đoković je sve demantirao javno čestitavši godišnjicu braka svojoj supruzi. I golfer Tiger Woods prije sedam godina priznao je da je tijekom petogodišnjeg braka suprugu Elin Nordegren prevario sa 120 žena. Kap koja je prelila čašu njegovoj supruzi bila je afera s 21-godišnjom kćeri njihova susjeda na Floridi. Tako je istodobno izgubio suprugu, ugled, odao se alkoholu, jedno vrijeme proveo u zatvoru, a i na rubu je bankrota. Eve Longoria je, u mobitelu supruga, košarkaša Tonyja Parkera, pronašla seksi poruke koje je razmjenjivao sa ženom svog suigrača Brenta Barryja. Glumac David Duchovny navodno je ovisnik o seksu koji je varao svoju ženu Téu Leoni prije desetak godina. Tada su i prekinuli, pa se ponovo mirili da bi se prije tri godine ipak razveli.

Jedan od rijetkih preljubnika koji je priznao nevjeru svojoj tadašnjoj supruzi Mariji Shriver jest Arnold Schwarzenegger. Bivši kalifornijski guverner varao ju je sa ženom koja je radila za njih te joj je i napravio dijete. Afera Davida Beckhama s njegovom asistenticom Rebeccom Loos 2004. godine u javnosti je odjeknula poput bombe. Victoria je poslije rekla kako je taj preljub učvrstio njihovu vezu. Glumac Jude Law je suprugu, također glumicu Sadie Frost, prevario s popularnom Siennom Miller, s kojom se poslije zaručio.

Zaruke su bile kratkog daha jer je Jude varao i Siennu, i to s dadiljom njegove djece iz prvog braka. Tada joj se Jude i javno ispričao, no ona mu ipak nije mogla oprostiti.

 

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
10:46 14.07.2017.

svi varaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije