Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo dijete

Nova prinova u britanskoj kraljevskoj obitelji, rodila je princeza Beatrice

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
20.09.2021.
u 23:00

Unuka kraljice Elizabete, princeza Beatrice (33) i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi postali su roditelji u subotu, objavila je Buckinghamska palača. Beatrice je rodila prvo dijete, djevojčicu tešku 2,8 kilograma u Londonu, točnije u bolnici Chelsea and Westminster.

Unuka kraljice Elizabete, princeza Beatrice (33) i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi postali su roditelji u subotu, objavila je Buckinghamska palača. Beatrice je rodila prvo dijete, djevojčicu tešku 2,8 kilograma u Londonu, točnije u bolnici Chelsea and Westminster, pretpostavlja se u privatnom Kensingtonskom krilu.

Ime djevojčice još nije otkrivenom, a malena je drugo unuče princa Andrewa i Sarah Ferguson te kraljičino 12 praunuče. Beatriceina djevojčica je 11. u redu za prijestolje, a iako ju je rodila princeza neće imati kraljevsku titulu budući da ju dobivaju samo unuci vladara po muškoj liniji. Iako joj kraljica može dodijeliti kraljevsku titulu, pretpostavlja se kako to neće tražiti.

Osim palače, sretnu vijest podijelila je i Beatrice na svojem Twitter profilu, te se zahvalila timu primalja i svima u bolnici na divnoj njezi.

Podsjetimo, Beatrice i Edoardo vjenčali su se 2020. godine, a par živi u palači St James. Inače Edoardo ima sina Wolfija kojeg je dobio s arhitekticom Darom Huang, a u objavi su također naveli kako jedva čekaju da kćerkicu predstave starijem bratu.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije