Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije na mrežama

Nova gošća 'Nedjeljom u 2' zadnjih je dana bila u fokusu javnosti, gledatelj pita kada će dati ostavku

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
23.05.2023.
u 18:00

Aleksandar Stanković je na Facebook profilu emisije najavio novu gošću, a ubrzo su se zaredali komentari gledatelja

Najava nove gošće u emisiji "Nedjeljom u 2" izazvala je dosta reakcija na Facebook stranici ove emisije gdje urednik i voditelj Aleksandar Stanković objavljuje koga će ugostiti.  - Gošća "Nedjeljom u dva" ravnateljica KB Sveti Duh Ana Maria Šimundić - napisao je kratko Stanković u najavi. Zadnjih dana je bila u fokusu javnosti otkako se u javnosti pojavila snimka nekoliko tijela preminulih osoba prekrivenih plahtama i poredanih po podu i na transportnim kolicima Zavoda za patologiju KB Sveti duh.

Snimka je uznemirila javnost, a Ana-Maria Šimundić, ravnateljica KB-a Sveti Duh, prošlog je četvrtka sazvala konferenciju za medije, i to nakon što je objavljeno kako su pokrenuti izvanredni otkazi pročelnika Zavoda za patologiju i pomoćnika obducenta zbog slučaja snimke preminulih pacijenata na podu mrtvačnice.

Podsjetimo, otkazi i razrješenja su pokrenuta nakon obavljene inspekcije koja je utvrdila nepravilnosti, što je kritizirao i zagrebački HDZ. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević pak je podržao ovaj potez ravnateljice, navodeći kako je ''postupila kako je i obećala''.  Gledatelji su komentirali dolazak ravnateljice KB Sveti Duh Ana Marije Šimundić u emisiju i neki su postavili i pitanja, a drugi su imali i neke poruke za ravnateljicu. 

- Aco pitanje za ravnateljicu; Zna li ona koji su poslovi i radni zadaci ravnatelja!? Zna li ona skuhati ručak i nahraniti svoju obitelj ili ide u restoran? Ima li doma frižider? Zna li ona što su radnička prava? Poštuje li rad svojih djelatnika ili samo trči za nepodobnim? Što lažljivcima prvo naraste nos ili rep? I za kraj...Kad će podnijeti ostavku? - bilo je jedno pitanja, a među ostalim komentarima su bili i ovi: Da vam ukratko i proročki unaprijed najavim lajtmotiv emisije: "Nisam došla na poziciju jer sam politički podobna"; "Za sve što ne valja kriva je bivša uprava i zaposlenici." Ovo postaje bolje od ispovijedi. Sramotnoj ravnateljici dati pozornost, tužno. Ne gledljivo.

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

 

Komentara 1

PD
plavi-devet
22:00 25.05.2023.

Uzas jedan. Pljuc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije