Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Noa i Ivana Kindl kao Bonnie i Clyde u spotu za pjesmu 'Mi'

Ivana Kindl i NoA
Foto: Promo
07.03.2017.
u 19:00

Redatelj Vojan Koceić još je jednom pokazao svu raskoš svog talenta te je, osmislivši originalni scenarij spota o paru koji želja za boljim životom odvodi u propast

Nakon što su na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu izveli pjesmu Mi, sve uspješniji kantautor NoA i sjajna Ivana Kindl predstavljaju intrigantan video spot koji vizualno dočarava glazbenu priču.

Redatelj Vojan Koceić još je jednom pokazao svu raskoš svog talenta te je, osmislivši originalni scenarij spota o paru koji želja za boljim životom odvodi u propast, Nou i Ivanu stavio u nesvakidašnju situaciju gdje do izražaja dolaze njihove glumačke kvalitete. Automobilska nesreća, pištolj, mrtvo tijelo, pas, samo su neki od elemenata estetizirano uklopljenih u ovu pomalo mračnu priču koja svojim umjetničkim dojmom podsjeća na visokobudžetni film.

Sniman u kamenolomu u okolici Splita, spot je snimala ekipa PILOTstudia na čelu sa Vojanom Koceićem, dok se za fascinantnu šminku pobrinula Mia Persico.

Za produkciju, glazbu, tekst i aranžman ove moderne pop r’n’b pjesme, melankoličnog ugođaja s pitkom i zaraznom melodijom, zaslužni su Vojan Koceić i Elvis Sršen NoA, dok je miks i mastering napravio Igor Ivanović, u studiju Decibel.

>>U snimanju sudjelovali i kvartovski klinci

>>Ivana Kindl ima novi singl - pravu funk soul poslasticu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije