Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISTALA JE

Njoj to nije problem! Ronaldova Georgina pozirala gola prekrivena samo torbicom

Foto: Instagram
1/6
24.02.2021.
u 22:35

Zaručnica poznatog nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, pristala je na škakljiv zahtjev fotografa i za naslovnicu španjolskog InStylea pozirala gola.

Ona je u vezi s najpopularnijim i najuspješnijim nogometašem današnjice Cristianom Ronaldom (36), a kada tome pridodamo savršenu figuru, Georgina Rodriguez (27) je najpoželjnije lice naslovnice modnih časopisa. Jedan od posljednjih projekata je i njezino poziranje za španjolsko izdanje InStylea za čiju se naslovnicu skinula do kraja.

Dio tijela prekrila je s Guccijevom torbicom, a za fotografiju je zaslužan Javier Biosca.

Nakon što je s fanovima podijelila fotografiju, fanovi su u rekordnom vremenu komentirali i podarili joj čak dva i pol milijuna lajkova.

Georgina je prošli mjesec proslavila 27. rođendan, a a Cristiano je tom prigodom na svom Instagram profilu djevojci čestitao rođendan zajedničkom fotografijom.

"Živjela, ljubavi mog života", napisao je u opisu fotografije gdje je Georgina pozirala u provokativnoj crvenoj haljini, a Cristiano se vidno dobro raspoložen sakrio iza nje.

Foto: reuters

"Beskonačna hvala! Za toliko ljubavi primljene danas i oduvijek... Za vaše želje, vašu pažnju i vaše poruke ljubavi. Zaista sam sretna", napisala je Georgina uz fotografije s Ronaldom i njihovom djecom. 

Inače, talijanski mediji u studenom su pisali kako se par vjenčao u tajnosti u Maroku te da su istoga dana otputovali u Madeiru kako bi njegovi odvjetnici u Ronaldovoj oporuci uključili i Georginu.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije