Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvrt na godine

Nives se požalila: Redovito nas krenu častiti opisima stara si, debela si, propala si, jadna si...

Nives Celzijus
Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
04.06.2020.
u 08:00

Nives Celzijus nakon dugo vremena objavila je fotografiju s kćeri i sinom i pokazala koliko su odrasli te je napisala kako joj je ispunjeno srce.

Nakon dugo vremena Nives Celzijus, koju ove sezone gledamo u žiriju showa "Tvoje lice zvuči poznato" objavila je fotografiju s kćeri Taishom i sinom Leonom. Pokazala je koliko su narasli i uz fotografiju je napisala:

- I tako dođemo mi žene u neke godine, točnije poslije tridesete i redovito nas krenu častiti opisima: stara si ,debela si, mršava si, propala si, nitko te neće, jadna si,sama si, prošao je tvoj voz i sl. Ova s vozom mi je apsolutni favorit. Iskreno ne znam jesam li sve to i nije mi ni bitno. Možda je neki voz i prošao, ali taj sigurno nije ni bio moj. Ne osjećam da sam jedna od onih koja izgubljeno iščekuje vozove, usnule negdje u daljini. Ja sam ona koja je ostala na stanici željene destinacije, nasmijana i ispunjena srca s ljudima s kojim želim dočekati onaj moj posljednji.

Nives Celzijus
1/9

Tijekom karantene Nives je podijelila i kako napreduje online škola njezine djece i kako im pomaže s domaćim zadaćama, a priznala je kako je nekada bila na rubu živaca tijekom dana provedenih u izolaciji u kojima su se djeca školovala od kuće. - Njima je bilo super, pogotovo Leoneu, ne mora izlaziti iz kuće, sve odrađuje doma. Ja sam na momente bila na rubu živaca - rekla je nedavno  Nives za In Magazin. S bivšim suprugom o ocem svoje djece Dinom Drpićem ostala je u dobrim odnosima i kaže kako bi tako bilo i da nemaju djecu. Dino joj je i dalje velika podrška, ali kaže kako je ona možda malo stroža kada su djeca u pitanju, a Dino je malo popustljiviji.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Sve Severinine ljubavi

Ključne riječi

Komentara 2

JU
jurajuric120
08:57 04.06.2020.

meni je ona uvijek bila seksi. i sad mi je dobra. žena izgleda super.

Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
08:40 04.06.2020.

Gola istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije