Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši partneri

Sve Severinine ljubavi: Neke je skrivala, a o nekima od početka rado govorila

Foto: pixsell
1/5
02.06.2020.
u 12:14

Severina i Igor u travnju su slavili pet godina ljubavi, a sada svi bruje o velikim trzavicama. U videu se prisjetite svih njezinih bivših ljubavi.

Glasine o bračnim problemima Severine i Igora Kojića već nekoliko dana glasno pristižu od medija u Srbiji, a jedna objava na društvenim mrežama ovog vikenda djelovala je kao potvrda šuškanja iz kuloara. Kojić je na Instagramu postavio, pa odmah i uklonio i fotomontažu na kojoj je zagrljen sa suprugom, a Severinin bivši Milan Popović na toj fotomontaži vreba iz grmlja.

1/6

– Generalni pokrovitelji mojeg braka, iz pouzdanih šumskih izvora – napisao je Kojić, koji je uz montažu nadodao i pjesmu “Namćor” Đorđa Balaševića u kojoj su stihovi “Al’ tebe volem, to je fakat, ti si mi ljubav jedina”. Igor je posljednji muškarac koji je zarobio srce naše pjevačice. Početkom 90-ih bila je u vezi s Alanom Marinom, pjevačem Kojota, s kojim je bila i zaručena. Neke ljubavi Severina je skrivala od javnosti, ali o nekima je od početka rado govorila. Sve Severinine ljubavi pogledajte u videu.

Ključne riječi

Komentara 9

IJ
I ja tebi
12:30 02.06.2020.

Tko o čemu večernji o Severinu. Jest vam neka tema nek ide u materinu.

ZV
zvezdomor
12:34 02.06.2020.

Pa gde ćeš ženo opet naći tako lepog srbina, lep ko komšijin traktor

Avatar markoii123
markoii123
08:14 03.06.2020.

Bilo ih je puno puno više,Sevka je bila s njima iz interesa ili para još dok se probijala na estradi 90-ih. Većina njih su oženjeni,mirni ,povučeni i obiteljski ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije