Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovorila je

Zbog fotografije u ovoj haljini neki su uvjereni da je naša glumica trudna, odmah se javila

Foto: Instagram Asos
1/7
02.06.2020.
u 11:30

Tamo se fotkala u tipičnoj ljetnoj odjeći, a haljina leopard-uzorka koju je odjenula istaknula je trbuščić zbog kojeg su mnogi posumnjali da je glumica u drugom stanju.

Glumica Ana Gruica Uglešić jednom je fotografijom potaknula šuškanja da je trudna. Naime, glumica je trenutačno na odmoru na otoku Hvaru sa suprugom. Tamo se fotkala u tipičnoj ljetnoj odjeći, a haljina leopard-uzorka koju je odjenula istaknula je trbuščić zbog kojeg su mnogi posumnjali da je glumica u drugom stanju. 

Foto: Instagram screenshot

"Nego je l' beba na putu? Nešto mi djeluje da se trbuh malo zaokružio?', 'Jel ti haljina ili mala princeza učinila to nešto?" pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Gruica nije odgovarala na komentare, već je objavila novu fotografiju na kojoj je u badiću sa suprugom Boranom Uglešićem te još uvijek ima zavidnu figuru. U opisu je potvrdila da nije trudna. 

Foto: Instagram screenshot

"Hvala što ste mi javili da sam trudna. Nisam ni sama znala. P. S. I ok. Znam da nemam pola obrve. Ostaci mode iz 2000.", napisala je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije