Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez povlastica

Nina Morić utajila porez, Italiji mora vratiti više od milijun eura

nina morić
Profimedia
08.06.2012.
u 18:00

Lijepa manekenka primila je rješenje Porazne uprave prema kojemu sljedeća 72 mjeseca državi treba plaćati po 18 tisuća eura

Koliko je Italija odlučna u borbi protiv utaje poreza, dokazuju i glasovita imena na njihovoj listi dužnika. Među inima, na njoj je i hrvatska manekenka Nina Morić koja je, tvrde poreznici, utajila više od 800 tisuća eura. Sumnje su se pojavile zbog previsokog standarda, života na visokoj nozi, što nije bilo u skladu, piše “La Repubblica”, s primanjima.

Ovih dana Nini je dostavljeno rješenje prema kojemu sljedeća 72 mjeseca mora plaćati po 18 tisuća eura, dok ne namiri ukupni dug. Poreznici su još 2009. godine prvi put ‘zamrznuli’ račun manekenke i njezina bivšeg supruga Fabrizija Corone na kojemu je tada bilo 550 tisuća eura. Oboje su tri godine ignorirali poreznike, no na ovo se rješenje Nina ne može oglušiti. Državi će tako, s kamatama, ukupno platiti oko milijun i 300 tisuća eura.

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
20:34 08.06.2012.

Lijepa ? Sve je to stvar ukusa ili ?Ali opet wotan ima pravo !!!!!

MO
ModoBoss
20:35 08.06.2012.

Ma čekaj malo... "Lijepa manekenka primila je rješenje Porazne uprave prema kojemu sljedeća 72 mjeseca državi treba plaćati po 18 tisuća eura"???? Zar nebi trebalo pisati: "N.M. (35) osumljičena za utaju poreza!" Od kad ******* opisujemo s lijepa, pametna, zgodna...porezoutajica..

OB
-obrisani-
20:22 08.06.2012.

"Lijepa" ??? ne hvala Danas sam vidio u Zagrebu bar 50 običnih cura kojima ta NINA nije ni do potpetice u ljepoti Budite realni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije