Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila snimku

Nina iz 'Života na vagi' zapjevala, obožavatelji izvan sebe: 'Naježila sam se, predivno'

Foto: Instagram
1/6
06.04.2020.
u 14:34

Nina Martina Korbar s pratiteljima na društvenim mrežama odlučila je podijeliti svoj glazbeni talent. Nina je zapjevala ''Shallow'', pjesmu koju izvode Lady Gaga i Bradley Cooper i mnoge ostavila bez teksta svojim vokalnim sposobnostima.

Bivša natjecateljica ''Života na vagi'' Nina Martina Korbar dane u karanteni krati glazbom. Nina je, naime, počela objavljivati video isječke na kojima pjeva, a njezin talent mnoge je ugodno iznenadio. Svoje pratitelje iz izolacije počastila je obradom pjesme ''Shallow'' iz filma ''Zvijezda je rođena'', koju u originalu izvode Lady Gaga i Bradley Cooper.

1/7

"Iako nisam gledala film, pjesma mi je predivna", napisala je Nina Martina u opisu videa pa upitala pratitelje kako se njima sviđa njezina izvedba koju je do trenutka pisanja teksta vidjelo gotovo 15.000 ljudi.

Sudeći prema komentarima, Ninine pratitelje ova se izvedba jako dojmila. "Predivno", "Glas ti je divan", "Sva sam se naježila. Bravo!", "Ajme meni, prekrasno! Svaka čast! Stvarno si talent na kvadrat! I toplo preporučujem film", samo su neki od komentara ispod videa. Inače, Nina iza sebe ima i već nekoliko nastupa, a jednim od njih pohvalila se svojedobno na Instagramu.

– Moj nastup prije osam godina. Obrade pjesama Jessie J i Jennifer Hudson. Ljubav prema glazbi uvijek je bila i ostala ogromna... glazba je nešto neopisivo... ona je TO! Moje tijelo je jedino manje ogromno – poručila je tada Nina koje je u showu ''Život na vagi'' izgubila više od 70 kilograma, a s radom na sebi nastavila je i nakon završetka snimanja. Otvoreno je priznala i da je u najdebljoj fazi svog života imala čak 150 kilograma.

 

Komentara 1

SV
Samo Vinkulja
15:12 06.04.2020.

sudeći po nogama vraća se na staro al bitno je nabit pola kile žbuke na facu.Mala prirodno si lijepa koji će ti racku toliko šminke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije