Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažni proizvod

Nina Badrić žrtva je krađe identiteta: Pojedinci se žele obogatili u ovako teškoj situaciji

Foto: Instagram
1/4
26.03.2020.
u 12:26

Pjevačica kaže kako su njezini odvjetnici upoznati s cijelom situacijom i poduzet će potrebne korake.

Na internetu su se pojavili oglasi o tabletama za mršavljenje koje koristi Nina Badrić. Pjevačica se na društvenim mrežama oglasila i upozorila kako je riječ o krađi identiteta te da ona nema nikakve veze s ovim lažnim proizvodom. 

VIDEO: Smogovci daju podršku: "Budimo snažni, ponosni i pribrani!"

 

"Dragi moji, odgovorno tvrdim da nemam nikakve veze s ovim lažnim proizvodom koji danonoćno reklamiraju na svim društvenim mrežama. Nepoznate osobe ukrale su moje ime i identitet i koriste ga u marketinške svrhe", poručila je Nina i dalje upozorila sve:

"Molim vas da ne kupujete ove navodne tablete za mršavljenje. Ne nasjedajte na ove lažne oglase i ne kupujte ove lažne proizvode koje pojedinci koriste kako bi se obogatili u ovako teškoj situaciji za sve nas. Moji advokati su upoznati s cijelom pričom i već rade svoj posao. P. S.Najbolja dijeta je probušena žlica, provjereno.  Hvala i čuvajte se."

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

ŠE
Švecki epidemiolog dr.Pedersen
12:29 26.03.2020.

Nina Badrić provučena 30 puta kroz sve moguće fotošop filtere je također izmišljeni identitet.

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
15:13 26.03.2020.

Tablete za mršavljenje koje Nina koristi zovu se photoshop!

PR
PrimoracRi
15:05 26.03.2020.

Jesu te fotošopirali a polovnjača....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije