Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor iz snova

Nina Badrić mjesec dana krstarila na jahti ruskog milijardera

nina
Foto: Ivana Ivanović
1/7
15.03.2010.
u 18:15

Nina i jedna od najljepših Srpkinja Sandra Meljničenko, koja je udana za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, upoznale su se krajem prošle godine, kada je hrvatska pjevačica pjevala na svadbi njezina brata Milana Nikolića u Moskvi.

Nina Badrić zaboravila je na prošlogodišnji bračni brodolom s Bernardom Krasnićem te podigla "sidro" i s prijateljicom Sandrom Meljničenko otputovala na Karibe. Nina i jedna od najljepših i najbogatijih Srpkinja Sandra Meljničenko, koja je udana za ruskog milijardera Andreja Meljničenka, upoznale su se krajem prošle godine, kada je hrvatska pjevačica pjevala na svadbi njezina brata Milana Nikolića u Moskvi.

Među njima se brzo razvilo prijateljstvo i pao je dogovor da 15. veljače krenu na krstarenje Karipskim morem luksuznom megajahtom u vlasništvu ruskog tajkuna, piše srbijansko izdanje Storyja.

Nina tvrdi da se Sandra pokazala kao sjajna domaćica, našoj je pjevačici priredila brojna iznenađenja sve kako bi zaboravila na stres i tešku situaciju nakon razvoda s Bernardom Krasnićem.

Nakon mjesec dana krstarenja karipskim arhipelagom na luksuznoj jahti jednostavnog naziva A, Nini nije preostalo ništa drugo nego da zahvali Sandri kojoj je poručila da je "uživala u odmoru za pamćenje na najljepšem brodu na svijetu".

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:57 17.03.2010.

Ne vjerujem, Znate li koliko je to tri mjeseci na jahti milijardera ?

OB
-obrisani-
18:08 23.03.2010.

bravo nina,krstarila si ti na još nečemu! http://pornofacebook.pcriot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije