Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLAN GUBITAK

Nikolina Pišek prokomentirala nagađanja oko smrti supruga Vidoja: 'Sve ide u sto smjerova'

U 44. godini iznenada preminuo Vidoje Ristović, suprug Nikoline Ristović - arhiva
Foto:
1/8
02.06.2022.
u 08:27

- Na pitanje kako sam ovih dana, ne želim dati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku, da vam kažem, ne želim davati izjave o svim ovim glupostima koje se pojavljuju u medijima. Što god da kažem, ide u sto smjerova i uvijek ispadne loše - rekla je Pišek

Voditeljica Nikolina Pišek prošlog je mjeseca izgubila supruga Vidoja Ristovića koji je preminuo u 44. godini. Kako se posljednjih tjedana pojavilo puno nagađanja o njegovoj smrti, Nikolina Pišek se  za srpske medije oglasila na ovu temu.

- Na pitanje kako sam ovih dana, ne želim dati odgovor. Ima ih još, ali to je prvo. Na početku, da vam kažem, ne želim davati izjave o svim ovim glupostima koje se pojavljuju u medijima. Što god da kažem, ide u sto smjerova i uvijek ispadne loše - rekla je Pišek.
Otac pokojnog Vidoja Viktror Ristović, poznatiji kao Miša Grof rekao je da je sa snahom u odličnim odnosima.

- S Nikolinom sam u odličnim odnosima. Ne posjećuje me, zašto bi me posjećivala,  otišla je iz Beograda prije dva dana s djetetom jer dijete mora u školu. Jedna unuka je mala, starija teško podnosi gubitak oca - rekao je Miša.

Podsjetimo, Miša Grof je za Blic ispričao kako smatra da maserka Danijela Bojić iz Valjeva zna pravi razlog njegove smrti, ali se boji o tome pričati. Viktor kaže kako ga najviše čudi to što nije odmah pozvala hitnu pomoć kada je shvatila da je njegov sin mrtav.

 – Toksikološki nalazi još nisu stigli i ne znam kad će. Mislim da će prije vama novinarima kazati kad će da poslati nalaze nego meni, ne znam iz kojeg razloga. Otkako mi je sin umro, ne znam što je uzrok! Što se Danijele tiče, mi se nismo još čuli, ali ne čudi me što neće ništa govoriti. Ona je u strahu, ne znam što krije. Nemam drugo objašnjenje – kazao je Miša Grof.

  – Kada sam bio u stanu kod nje, ništa mi nije rekla jer nisam razgovarao s njom. Postavio sam joj jedno pitanje, zašto odmah nije zvala hitnu. Prošlo je više od pola sata otkako je Vidoje umro, a pomoć je stigla kasnije. Zanima me što se dogodilo u tom stanu. Od Danijele nema ni traga ni glasa. Čekam nalaze kako bih je tražio da mi objasni kako i što – kazao je Ristović i dodao kako nije istina da je njegov sin Vidoje preminuo uslijed prekida rada srčanog mišića jer mu doktori ni u jednom trenutku nisu dali takvu informaciju.

VIDEO: Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar marela
marela
11:47 02.06.2022.

Sa 34 udovica. Tad sam shvatila sta je nemoć jedne žene,koja ima samo sebe i djecu, da se obrani od laži i namjera zločestih ljudi......

GO
golden1
15:13 02.06.2022.

On ti je samo jedan u nizu....

CO
Cosinus
12:16 02.06.2022.

Otišao Vidoje, pa će doći Stanoje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije