Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari pljušte

Nikolina Pišek pozirala u kratkim hlačama, obožavatelji joj poručili: 'Šteta photoshopa'

Foto: Instagram screenshot
1/7
05.04.2021.
u 14:04

Dok su jedni hvalili njezin izgled bilo je i onih koji su joj poručili da je pretjerala s photoshopom.

Bivša TV voditeljica Nikolina Pišek svoje je pratitelje počastila novim izazovnim izdanjem. Nikolina je pozirala u vrućim hlačicama i majici, a u opisu je napisala: "Od sreće što je proljeće", a uz to je dodala i "Depilirat ću se majke mi". Ispod fotografije odmah su uslijedili podijeljeni komentari njezinih obožavatelja. Dok su jedni hvalili njezin izgled bilo je i onih koji su joj poručili da je pretjerala s photoshopom.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Šteta photoshopa, prirodna si najljepša Nikolina", glasi jedan od komentara. Drugi se pak odnosi na njezinu težinu. "Još koji kilogram manje i nestat ćeš", napisali su joj.

Inače, Nikolina je prije dva mjeseca proživjela pravu dramu. Naime, tada je sa kćerkom Unom (5) pronađena onesviještena u stanu u Zagrebu jer su se otrovale ugljičnim monoksidom uslijed puknute cijeli u zgradi na kojoj se vršila sanacija.

- Zahvaljujem svima koji su pitali, a nisam stigla odgovoriti. Dobro smo, pazimo na sebe i uživamo u nadolazećem proljeću. I zahvalna sam na slučajnom i dobro odradjenom prvom influenserskom zadatku. Slučajno sam saznala da su zalihe detektora za CO u Zagrebu potrošene. Bravo za sve vas koji ste ih nabavili! I ne, nemam nikakav lukrativan interes po ovom pitanju... Naša sigurnost u ovom slučaju mi je nagrada - napisala je tada Nikolina.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Komentara 7

KR
kristov
14:22 05.04.2021.

Ajme Bože, ovo ne bih želio niti susresti u snovima, kamoli na cesti ili još gore u krevetu. Nije joj srbo dobro odradio posao, preslabo je pustio plin!

Avatar Malazan
Malazan
14:35 05.04.2021.

Još malo fotošopa i od nje će u srbiji ostati samo petokraka i umjetni zubi. Mozak već sad triba tražit povećalom. Na krakove nabij se!

ZA
zagi101
14:44 05.04.2021.

kaj se ne ode liječiti od anoreksije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije