Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Funkcionira li sustav?

Tragedija koja je slomila i Severinu: Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete?

Foto: Promo
1/9
05.04.2021.
u 12:07

Pjevačica se osvrnula na slučaj djevojčice koja je nažalost u nedjelju preminula u Klaićevoj bolnici, a sumnja se kako je djevojčica bila zlostavljanja od studenoga 2020. do 31. ožujka 2021. i zbog toga su privedeni njezini roditelji.

Dvoipolgodišnja djevojčica jučer je preminula u Klaićevoj bolnici od posljedica zadobivenih ozljeda, a njezina smrt potakla je raspravu o funkcioniranju socijalne služba u državi i mnoge poznate osobe na društvenim mrežama opraštajući se od djevojčice nisu skrivali bijes što je ovaj slučaj završio ovako i pozvali su institucije da počnu raditi svoj posao. Severina je na Instagramu objavila zapaljenu svijeću i napisala:

- Svirepo, okrutno, neshvatljivo, neprežaljivo, neoprostivo. Mali anđeo oduzet je iz toplog i sigurnog udomiteljskog doma jer nije imao svog anđela u Centru za socijalnu skrb. Jer socijalnu skrb (od Centra koji se tako zove) nije dobilo. Zašto? Zato jer sustav ne funkcionira. Kao što sudovi ne funkcioniraju. I sve u lancu. Korupcija ili nehaj - rezultat je isti. Zašto je zbog toga moralo umrijeti od batina isprebijano dijete? - ogorčeno se pita naša pjevačica. Slično razmišlja i glumica Nataša Janjić Medančić koja je jučer napisala: Zna se točno tko je zakazao. Točno se zna. Redom i poimence! Nećemo im olakšati preuzimanjem krivice. Nadam se da je našla svoj mir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

 

Podsjetimo, djevojčica je prije nekoliko dana u teškom stanju dovezena u bolnicu u Klaićevoj gdje su se liječnici danima borili za njezin život. Djevojčicu iz okolice Nove Gradiške je u srijedu ujutro u tamošnju bolnicu donijela majka i rekla da je dijete palo, a zbog težine ozljeda ubrzo je prevezena u Klaićevu bolnici gdje liječnici otkrivaju kako djevojčica ima i starije ozljede po tijelu te cijeli slučaj prijavljuju policiji. Zbog sumnje da je djevojčica bila zlostavljanja od studenoga 2020. do 31. ožujka 2021. njezini roditelji privedeni su i prijeti im kazna zatvora. 

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Malazan
Malazan
12:19 05.04.2021.

Što je je, socijalne službe ne rade dobro. Ali stavljati sliku "pogleda" i "fancy" svijeće, i uz to "iznositi svoj slučaj" nije baš čista tuga, zar ne.... više je onako, tuga za iskoristiti priliku....

CA
cavecanem
12:36 05.04.2021.

Ajmo pobrat pozornost pa i na ovako strašnoj tragediji, bljuje mi se ....

GB
goran.brodsky.3
12:25 05.04.2021.

Kada pijani tajkun ubijre na cesti dvoje djece ni glasa od ovih estradnih nistarija. Ali kada ,vjerojatno,bolesna sirotinja u ocaju napravi zlo i jos nerazrasjenim okolnostima eto njih. Odmah optuzuju ,osuduju i giljotiniraju. Ne priznaju one da je majka bolesna. I to se bas Seve javila koja razvlaci svoje djete od ne mila do ne draga,samo sto se posljedice jos ne vide. Ovdje su,nazalost nezeljene posljedice nastupile. Ali,radi se o istom zlocinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije