Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE U PRATNJI

Niko Kranjčar (36) po prvi put viđen u javnosti nakon Cicine smrti

Zagreb: Poznati na premijeri predstave Kad svijeće dogore
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL
1/10
28.03.2021.
u 11:48

Hrvatski nogometaš Niko Kranjčar (34) po prvi puta je viđen u javnosti nakon smrti oca Zlatka Cice Kranjčara koji je preminuo 1. ožujka.

Sinoć se u zagrebačkom HNK na premijeri predstave Kad svijeće dogore pojavio i bivši nogometaš Niko Kranjčar (36). Došao je kao pratnja dugogodišnjoj djevojci Zrinki Cvitešić (41) koja igra u spomenutoj predstavi, a lice je sakrio, kao i svi ostali, iza maske. 

Nakon što se pozdravio s poznanicima uputio se do svog mjesta te tamo premijerno gledao predstavu u kojoj je zaigrala njegova pet godina starija odabranica i naša nagrađivana glumica, a predstavi su nazočila mnoga poznata lica poput glumice Ecije Ojdanić i Ane Begić Tahiri, te voditelja Davora Meštrovića. Pojavila se i ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek.

27.03.2021., Zagreb - HNK, Premijera predstave "Kad svijece dogore". Niko Kranjcar Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Predstavu je režirao Branko Ivanda, a uz Zrinku glavne uloge imaju Siniša Popović te Goran Grgić.

Inače, Niko i Zrinka zaljubili su se u Londonu nedugo nakon što je Cvitešić prekinula vezu s glazbenikom Hrvojem Rupčićem. On je tada igrao za londonski klub Queens Park Rangers, a talentirana Karlovčanka ostvarivala je svoj san na West Endu u mjuziklu “Once”. Njihova romansa razotkrivena je na dodjeli najprestižnije britanske kazališne nagrade “Laurence Olivier Award” kada je Zrinka trijumfirala u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu.

Taj nevjerojatan uspjeh proslavila je u Londonu s obitelji, a iako je Niko izbjegavao crveni tepih, te večeri zaljubljeni par, prepuštajući se zagrljajima i poljupcima u hodniku, bio je uvjeren kako ih nitko ne vidi, no prevarili su se i tada su prvi put snimljeni zajedno. 

Iako su u vezi bili samo nekoliko mjeseci, već tada živjeli su zajedno, a njihovim prijateljima to je bio najbolji znak da su oboje ludo zaljubljeni i stvoreni jedno za drugo. Zato Niko nije dugo čekao i ubrzo je upoznao svoje roditelje Elviru i Zlatka sa svojom novom odabranicom koja ih je već na prvu oduševila, a roditelji Kranjčar bili su presretni što je njihov sin nakon razvoda od Simone Fistrić opet sretan i zaljubljen.

27.03.2021., Zagreb - HNK, Premijera predstave "Kad svijece dogore". Zrinka Cvitesic, Niko Kranjcar Photo: Zoe Sarlija/PIXSELL
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Niko je poznat kao osoba koja zazire od publiciteta i na pitanja o svom privatnom životu gotovo nikada ne odgovara, a fotografi nisu uspjeli snimiti ni njegov prvi bračni poljubac sa Simonom s kojom je nakon dugogodišnje veze stupio u brak u rujnu 2008. godine.

Zato su iznenađenje bile fotografije Zrinke i Nike snimljene u zračnoj luci u Zagrebu, samo mjesec dana nakon otkrivanja njihove romanse, a na kojima par izmjenjuje nježnosti. U intervjuu koji je dala za Večernji list u prosincu 2014. godine, Zrinka je bila škrta na riječima o ljubavi.

Na pitanje “kako ljubav”, samo je kratko odgovorila: – Izvrsno! Ipak, nešto je rječitija bila na temu sporta i nogometa i otkrila je kakva je kad navija te da je počela pratiti englesku nogometnu ligu, što je logično jer tada je Niko igrao ondje. – Mama i ja volimo nogomet i, kada igra hrvatska repka, usred utakmice se zovemo i komentiramo. Sport je oduvijek dio mojeg života, no nisam pratila englesku nogometnu ligu, što sada radim. I strašno je zanimljivo. Idem na utakmice, glasna sam na stadionu i živciram se – rekla je tada Zrinka.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije