Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl na sljemenu

Nika Fleiss na Snježnoj kraljici prvi put kao komentatorica

nika
Tomislav Miletić/Pixsell
04.01.2013.
u 20:30

– Prijenos će gledati čak 25 zemalja, a još se ne zna koliko će ih “Snježnu kraljicu” pratiti kao snimku. Devedeset posto programa bit će sa Sljemena, tek 10 posto iz Prisavlja

Ženskim slalomom u petak počinje deveto izdanje sljemenskoga spektakla “Snježna kraljica”, a Hrvatska radiotelevizija je spremna.

– Angažirana je cijela sportska redakcija, a ove godine HRT će proizvesti oko 14 sati programa, najviše dosad. Pripreme traju već više od dva mjeseca, a gledatelje očekuje niz noviteta – najavio je urednik Sportskog programa i sedmi put nositelj projekta Bruno Kovačević.

– Prijenos će gledati čak 25 zemalja, a još se ne zna koliko će ih “Snježnu kraljicu” pratiti kao snimku. Devedeset posto programa bit će sa Sljemena, tek 10 posto iz Prisavlja. Prijenos vožnji sa Sljemena komentirat će Drago Ćosić i prvi put Nika Fleiss, te Bruno Kovačević i Dag Modrić, dok će program iz studija voditi Marko Šapit. Gostovat će Ana Jelušić, Janica Kostelić i vrsni skijaški stručnjaci – kaže Kovačević.

Najavljuje i više punktova s kojih će se novinari javljati, izvještaje iz VIP šatora te priloge s Krumpirišta, prostora udaljenog 200-tinjak metara od ciljne ravnine, na kojemu će svirati razni bendovi. U emisijama će gostovati Natko Zrnčić Dim, Jure Košir, Vedran Pavlek te Ivica i Ante Kostelić. Vraća se i Utrka legendi u kojoj će nastupiti peterostruki osvajač Velikog kristalnog globusa Marc Girardelli, Alberto Tomba, Janica Kostelić i još desetak umirovljenih svjetskih skijaša.

Komentara 2

M2
meri_22
10:15 05.01.2013.

Toliko je brbljala da mi je pokvarila uzitak gledanja utrke.Molim vas,nikad vise Niku za komentatoricu!!

BA
baniček
10:31 05.01.2013.

gledao sam zaljubljen u Niku na trgu kad je došla na Trg s OI prije 10 godina, 17 godina je imala i skakutala je po pozornici uz Janicu...godine ostavljaju tragove, ali Nika je i dalje prelijepa. a ja sam još uvijek zaljubljen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije