Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMALA JE PEH

Nije imala sreće! Tarik molio natjecateljicu da ne odustane, a ovo su pitanja koja nije znala

Tko želi biti milijunaš?
Foto: HRT Screenshot
1/8
03.12.2020.
u 21:38

Nakon natjecatelja Kriste Kristića, koji je u večerašnjoj epizodi "Tko želi biti milijunaš?" otvorio pitanje za 500 tisuća kuna, došla je na red 29-godišnja Dajana Gržić.

Večerašnja epizoda emisija "Tko želi biti milijunaš?" ostat će u znaku otvorenog pitanja za 500 tisuća kuna na kojeg natjecatelj Kristo Kristić nije ponudio odgovor, već na njemu odustao i kući otišao s 250 tisuća. Nakon njega preko puta Tarika Filipovića našla se Dajana Gržić.

S lakoćom je odgovorila na prvo pitanje vezano uz naše rukometaše i njihov nadimak "Vatreni Kauboji", ali već drugo pitanje zadalo joj je glavobolju.

"Tko su bili Davy Crockett i Kit Carson?", pitao ju je Tarik i suptilno probao aludirati na odgovor. Uspješno je odgovorila, a na trećem pitanju umalo se zaletila s odgovorom.

Foto: HRT Screenshot

"Tko triput pliva: prvi putu moru, drugi put u ulju, a treći put u vinu?", pitao je Tarik, a ona je rekla da bi to bile hobotnice. Međutim, Tarik ju je naveo da još jednom promisli pa je ipak odgovorila da su u pitanju ribe.

Foto: HRT Screenshot

Na pitanju o filmu, čija se radnja odvija u Tokyu, znala je da je odgovor "Izgubljeni u prijevodu". Međutim, pomiješala je u razgovoru glavne glumce te umjesto Billa Murraya, navela Toma Hanksa. Nakon toga usljedilo je pitanje na koje je otvoreno priznala da nema pojma.

Foto: HRT Screenshot

"Na zastavi koje države plava boja predstavlja planine, bijela led, a crvena vatru?", glasilo je pitanje. Ponuđeni su bili odgovori A: Hrvatske, B: Čilea, C: Islanda i D: Francuske. Ovdje je iskoristila "joker zovi", ali ju je Tarik molio da još jednom razmisli. Ipak se odlučla na poziv te joj je prijatelj pomogao odgovoriti na pitanje za tisuću kuna.

Svoju igru u kvizu završila je pitanjem za 16 tisuća kuna koje je glasilo: "Koje je godine prva žena postala članica JAZU-a?", među ponuđenim odgovorima bili su A:1917., B: 1937., C: 1957. i D: 1977, ali Dajana je odustala te kući odnijela osam tisuća kuna.

 

 

Komentara 21

CH
CHARLIE2045
03:30 04.12.2020.

Ovo je stvarno bilo sramotno za gledati. Kod svakog pitanja ju je trebalo navoditi na točan odgovor.

Avatar lokalpatriot ri
lokalpatriot ri
09:07 04.12.2020.

Ovo je baš strašno. Pa, žena od prva 4 pitanja nije znala odgovore na 3, došla je do 8000 samo zahvaljujući Tariku. Može se razumjeti trema, ali odgovori na ovako banalna pitanja moraju se znati u svakom trenutku. Nevjerojatno je kako se netko s ovako oskudnim znanjem, razmišljanjem, logikom (Island!!!!!!!) usudi prijaviti na kviz. Najgora natjecateljica ikada. Nevjerojatno!

CH
Chazary
02:03 04.12.2020.

Čuj to :"Nije imala sreće..." Pa ne igra se Lotto ili Bingo ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije