Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javljaju se

Zbog detalja na novoj fotki Doris Pinčić Rogoznice, pratitelji misle da znaju gdje se nalazi

Doris Pinčić Rogoznica
Foto: Instagram
1/9
03.12.2020.
u 18:09

Objavila je fotku na kojoj je vesela i opuštena, te uživa gledajući pahuljice kako padaju. "Kad narastem svijete bit ću dijete", napisala je glumica i voditeljica.

Kao i mnogi Hrvati koji vole zimske radosti, voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica razveselila se zbog snijega. Objavila je fotku na kojoj je vesela i opuštena, te uživa gledajući pahuljice kako padaju.

"Kad narastem svijete bit ću dijete", napisala je glumica i voditeljica.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Pratitelji su lokaciju na kojoj je nastala fotografija odmah prepoznali.

"Je li to Ogulin?", "Ogulin", "Je li to frankopanski kaštel u Ogulinu iznad Đulinog ponora?"

Neki od njih otkrili su gdje je po detaljima u pozadini

"Ne možeš ne prepoznati kulu", "Ja sam po pozornici skužio".

Inače, Doris je navikla na rano ustajanje. Dok drugi još spavaju, ona je već na nogama i spremna za novu jutarnju emisiju. Na radiju je također vodila jutarnji show, a sada na HRT-u vodi emisiju 'Dobro Jutro, Hrvatska'  svaki dan od 6.30. Nedavno je otkrila da se rano ustaje i kad je slobodna, i kuha, a sada je otkrila još jednu pozitivnu stvar ustajanja rano. 

"Ima nešto jako dobro u tome kad se ustaješ dok je još mrak - gotov si s poslom dok svi još rade i imaš vremena za malo kasniji, ali kraljevski doručak. Jutros kod mene guacamole, losos, tost...", napisala je Doris na Instagramu, a odmah joj se javio kolega s HRT-a Ognjen Golubić.

"Iz radne mandure u pidžamu prije 11... Tako se da", napisao joj je Ognjen. 

Komentara 5

BL
bluescreen
08:05 04.12.2020.

Nije ona kriva što ju novinari skidaju s drustvenih mreza.

Avatar faust
faust
18:53 03.12.2020.

Ali zbog čega ja ta žena bitna za naše živote, ta razlika je između nas i nje samo to što je javna osoba ali ona radi svoj posao kako i pekar kuhar kuha, zidar zida, profesor predaje, inženjer konstruira itd. Zar je baš toliki interes javnosti za Doris?

BL
bluescreen
08:05 04.12.2020.

Preljepa i pametna. Njam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije