Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TARIK ČESTITAO

Odustao na pitanju za pola milijuna kuna: Biste li vi znali odgovor?

Foto: HRT screenshot
1/5
03.12.2020.
u 20:54

U večerašnjoj epizodi natjecatelj Kristo Kristić odnio je 250 tisuća kuna.

Natjecatelj Kristo Kristić koji se večeras našao preko puta Tarika Filipovića u intrigantnom showu "Tko želi biti milijunaš?" odustao je na predzadnjem pitanju od igre te kući odnio 250 tisuća kuna. Prije toga pokazivao je veliko znanje i točno rješavao i teška pitanja. Na predzadnje pitao došao je bez ijednog jokera, a kad je koristio "joker zovi" nije dobio odgovor na pitanje.

Na pretposljednjem pitanju u nizu, od njih ukupno 15, Kristo nije znao odgovor. Pitanje je glasilo: 

"Kojoj je životinji najviše sličio izumrli antrakoterij, "zvijer od ugljena?"

Foto: HRT screenshot

Ponuđeni su bili odgovori konju, psu, svinji ili mački, a točan odgovor bio je pod c) svinji. Nakon što je odustao od odgovaranja na pitanja te odlučio uzeti 250 tisuća kuna, Tarik ga je upitao koji bi odgovor dao da je nastavio s igrom, na što je Kristo odgovorio s varijantom pod b) psu.

 

Komentara 11

Avatar ilirac
ilirac
21:33 03.12.2020.

Dobija li natjecatelj puni iznos koji je osvojio ili mu se umanjuje za linicevih 30% poreza za igre na srecu iako je ovo igra na znanje.

DU
Deleted user
22:00 03.12.2020.

Pokvareno pitanje. Upravo sam pogledao tu životinju na slici i izgleda kao nekahibridna mješavina nilskog konja i konja.

JT
j......te se sami
06:31 04.12.2020.

30% poreza, jednostavno bezobrozno od drzave..igre na srecu u Njemackoj 0% poreza...pa ova drzava vas sve pljacka, dok ovi na vrhu kradu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije