Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuna suprotnost

Nije dugo patila! Savršeni ju je odbio, a sad je u zagrljaju mladog domaćeg glazbenika

Silvia i novi dečko Antonio
Foto: RTL TV/Silvia Pokrajac
1/4
04.11.2019.
u 16:07

Silvia Pokrajac nije pronašla ljubav s "Gospodinom Savršenim" Mijom Matićem, ali njezino srce ukrao je novi momak.

Ljubav za natjecateljicu druge sezone "Gospodina Savršenog" Silviu Pokrajac došla je nakon showa, piše RTL. Naime, mlada djevojka koja se nije izborila sa srce Mije Matića sada ljubi novog mladića za kojeg tvrdi da je potpuna suprotnost Miji.

- Zove se Antonio Marić i klavijaturist je u bendu Barabe, a uz to, završava glazbenu akademiju pa nas je zapravo glazba zapravo tako brzo i spojila. Već se dulje želim početi baviti pjevanjem pa smo Antonio i ja počeli vježbati moje pjevanje u studiju jer uz to što svira klavir, svira i druge instrumente te pjeva - otkrila je Silvia dodavši da uskoro planiraju snimiti zajedničku pjesmu.

- Započeli smo odnos kao prijatelji nakon što smo se upoznali početkom godine, a zatim se počeli sve češće viđati nakon što sam izašla iz showa i rodila se ljubav - kazala je Silvia. Istaknula je kako je izgledom potpuna suprotnost Miji, ali i navela što ju je privuklo na njemu. - Karakter i kako se odnosi prema meni. Pažljiv je i drag, a izgledom je potpuna suprotnost Miji, a kao što sam i prije rekla - više volim tamnije dečke - rekla je.

Podsjetimo, Silvia fotkama na Instagramu redovito izluđuje mušku populaciju, a nerijetko u komentarima prima komplimente.

Za sebe je uoči sudjelovanja u showu rekla da je pristupačna, otvorena i iskrena osoba koja se ne voli svađati, ali kada je napadnuta, zna se vješto obraniti. Tvrdi da ne voli pasivne dečke i one koji ne znaju što žele Kad joj se neki dečko svidi, u početku interakcije biti će suptilna, a kasnije je spremna dati mu do znanja svoje namjere, ako ih on isprva ne shvati.

Pratila je prvu sezonu showa i sama odlučila postati dio cijele priče.

Ključne riječi

Komentara 3

MA
marli
19:27 04.11.2019.

Antipatična

PR
prajdali100
17:53 04.11.2019.

Dobro je znati da je dotična u prometu,ne gubi vrijeme.

KA
Kana
21:36 04.11.2019.

A joj , kako ću slatko zaspat, nakon ove važne vijesti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije