Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što se događa?

Hana Rodić u centru Zagreba uhvaćena s novim Gospodinom Savršenim

Foto: Instagram screenshot
1/5
31.10.2019.
u 09:41

Na službenoj Instagram stranici popularnog showa objavljena je snimka na kojoj aktualna djevojka Gorana Jureneca, prošlogodišnjeg Savršenog, i Mijo vode ozbiljne razgovore.

Mijo Matić i Hana Rodić imaju mnoštvo zajedničkih tema za razgovor.

Na službenoj Instagram stranici popularnog showa koji nije slavno završio za ovogodišnjeg Gospodina Savršenog, pojavio se video u kojem nije otkriveno puno, ali može se vidjeti kako Hana, aktualna djevojka Gorana Jureneca, prošlogodišnjeg Savršenog, i Mijo vode ozbiljne razgovore. Što mu je Hana rekla, još se ne zna, ali nema sumnje da su dobro ''pretresli'' sve događaje koji su se dogodili u drugoj sezoni Gospodina Savršenog.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, ljubavna idila Nuše Rojs i Mije Matića nije dugo potrajala. Romansa koju je ovaj par počeo zahvaljujući showu "Gospodin Savršeni" došla je svome kraju nedugo nakon showa. – Dragi moji, svim svojim srcem željela sam da traje, nažalost nije bilo tako. Ako ste vi razočarani, kako mislite da je meni? Napravila sam sve što je bilo moguće s moje strane i, molim vas, ne sudite, ne pitajte me ništa... Možete sami vidjeti kako tužne pjesme pjevam u zadnje vrijeme – napisala je tada Nuša koja, čini se, još uvijek pati za Savršenim, a utjehu pronalazi u motivirajućim citatima koje nerijetko objavlje na svom Instagramu. U jednoj od posljednjih objava Nuša je još jednom progovorila o gubitku.

U intervjuu za Večernji list priznao je i kako nije bio spreman odnos s Nušom dići na višu razinu.

Foto: RTL

– Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak, za koji nisam bio spreman. Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i jedva sam čekao vratiti se svojem životu, treningu, poslu i prijateljima – istaknuo je Mijo.

Komentara 1

DD
Ddomljan123
12:21 31.10.2019.

Pa mislim posto ona nema nikakvih dodirnih tocaka ni sa proslogodisnjim , a ni sa ovogodisnjim da Hana dogovara spoj izmedju njih dva, sto je za njih dvojicu i normalno. Vrijeme je da ta lakrdija zavrsi muskom ljubavlju , jer druge tu na zalost i nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije