Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdi da je sve laž

Nick Carter diže protutužbu protiv žena koje su ga optužile za silovanje: Žele slavu i novac

iHeartRadio Jingle Ball concert at Madison Square Garden, in New York City
Foto: Andrew Kelly/REUTERS
1/5
05.02.2023.
u 22:00

- Carter neće dopustiti da ga se blati na ovaj način. On govori istinu i neće dopustiti da se širi laž o nečemu što nije napravio - navode odvjetnici Nicka Cartera kojeg su dvije žene optužile za seksualno zlostavljanje.

U prosincu je pjevača Nicka Cartera Shannon Ruth optužila za seksualno zlostavljanje i u svojoj optužbi je navela kako ju je pjevač seksualno napao 2001. godine. Kako izvještava Los Angeles Times, Carter je protiv Ruth podignuo protutužbu, a isto je učinio i protiv Melisse Schuman, pjevačice ženske grupe Dream, koja ga je prije šest godina također optužila za silovanje. Pjevač popularnog benda Backstreet boys u protutužbi navodi kako su Shannon i Melissa naštetile njegovom ugledu te su sve napravile s ciljem da ga ocrne i osramote, a da pri tome sebi priskrbe slavu i novac.

Također, njegov odvjetnički tim tvrdi kako je zbog optužbi  Carter izgubio 2,3 milijuna dolara vrijedne poslove. - Carter neće dopustiti da ga se blati na ovaj način. On govori istinu i neće dopustiti da se širi laž o nečemu što nije napravio - navode odvjetnici Nicka Cartera.

U prosincu 2022. Shannon Ruth podnijela je građansku tužbu za seksualno zlostavljanje protiv Cartera, navodeći da ju je napao nakon nastupa u Tacomi, kada je imala 17 godina. - Samo zato što je Nick Carter slavna osoba ne znači da je oslobođen krivnje i da ima pravo raditi što želi - rekla je Shannon Ruth na konferenciji za novinare prije dva mjeseca. U Carterovoj tužbi spominje se i Melissa Schuman, bivša članica djevojačke grupe Dream, koja ga je 2017. optužila za silovanje.

Carter tvrdi da su Melissa Schuman i njezin otac, Jerome Schuman "nagovorili" Ruth da policiji kaže kako ju je seksualno napao upravo Carter. Odvjetnici poznatog glazbenika kažu kako su iskazi koje je Ruth dala policiji, vezano za ovaj slučaj, puni odstupanja i nedosljednosti. Ruthin odvjetnik dao je izjavu za Los Angeles Times i rekao je da je Carter imao "dugu povijest zlostavljanja žena" i da će "porota dobro proučiti sve dokaze i na temelju njih donijeti odluku u ovoj protutužbi".

VIDEO 'Nakon 45 godina više ne nosim starke. Kupovao sam ih na stotine'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije