Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O SVEMU

Ni sekunde sumnje! Marko Grubnić odgovorio znatiželjnicima: Vjernik sam. Vjera je spas

Foto: Instagram screenshot
1/10
07.12.2020.
u 10:00

Nedjeljno popodne poznati stilist Marko Grubnić proveo je odgovarajući na pitanja fanova na svom Instagramu.

U doba kada malo tko nije na društvenim mrežama, a takve platforme sve češće služe za osobne ispovijesti i dodatno povezivanje sa zajednicom koja ih prati, stilist i dizajner Marko Grubnić vješto koristi prednosti tih kanala kako bi se dodatno predstavio javnosti.

Tako je odlučio nedjelju popodne provesti odgovarajući na pitanja koja su mu fanovi postavili na Instagramu, a među njima je bilo i ono - je li vjernik.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Jesam. Smatram da je važno u životu vjerovati. Ne ulazim u što ili koga ljudi vjeruju, ja osobno poštujem svaku i svačiju vjeru, jer vjera je spas, nekako je lakše ići kroz život kada u nešto vjeruješ. Stvarno je lakše. Moja baka je bila velika vjernica, cijeli život je išla dva puta na dan u crkvu, kao klinac često sam išao s njom, pamtim to za cijeli život. Hvala joj na tome. Ja ne idem često u crkvu kao ona, ali da, vjernik sam... Iako to smatram dosta intimnom i osobnom temom. Kada putujem, poštujem kulturu ali i vjeru zemlje u kojoj se nalazim, zanimljivo mi je posjetiti crkve, vidjeti običaje raznih kultura i vjera", odgovorio je opsežno Marko.

Često odaje dojam zadovoljnog i ispunjenog čovjeka, a je li to zaista tako upravo je zanimalo jednog pratitelja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Jako sam zadovoljan. Volim svoj život. Mogu reći za sebe da sam sretan i jako zadovoljan svojim životom. Imam sve, zdrav sam, ostvaren sam, okružen sam ljubavlju... I beskrajno, beskrajno sam zahvalan na tome. Svako jutro zahvalim Bogu na svemu što imam i na svakom novom danu na ovom svijetu. Kroz život sam se trudio, postavljao sam si ciljeve, radio puno na sebi kako bih živio svoj život punim plućima, trudio sam se shvatiti život... Shvatio sam da život nije patnja i kazna, život je blagoslov i ljepota. Nije me sram reći da baš, baš uživam u svom životu", kazao je Marko.

Osvrnuo se i na svoj život u Hrvatskoj, s obzirom da je živio u Londonu i Parisu te može usporediti načine života u različitim velegradima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Mogao sam i još uvijek mogu živjeti gdje god želim na svijetu, ali moj odabir je i dalje Hrvatska. Hrvati koji ne putuju puno po svijetu nisu niti svjesni koliko mi ovdje lijepo živimo, sve imamo, predivnu i sigurnu zemlju, djeca nam idu slobodno u parkove što u Londonu, Parizu zaista nije slučaj... Imamo savršenu hranu, svi više-manje imamo svoje stanove, aute što nikako nije slučaj vani (mislim na veliku većinu), imamo zaista dobar lifestyle (nije baš isto platiti osobnog trenera u Londonu i Zagrebu)", istaknuo je Marko.

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:39 07.12.2020.

Dok je on "tamo", a ja "tu", meni je svejedno.

FA
fajlpz
08:40 08.12.2020.

Ja on vjeruje ali u šta.

ZA
zagabria5
10:56 07.12.2020.

Marko je ko božićno drvce, ačli neka ima boja. Živi i pusti živjeti rekao bi James Bond u jednom filmu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije